Forsikring

Vi ønsker å skape trygghet for deg og dine, og tingene du eier. Har du jobb med pensjon i KLP får du alltid vår beste pris på forsikring.

Ung dame som jobber sitter ved pult med headset

Meld skade

Logg inn på Min Side for å melde skade, tyveri eller sykdom. Du får raskere skadebehandling.

På Min Side kan du også laste opp dokumentasjon og bilder, og se status på saken.

Meld skade

Artikler om forsikring

Kystmiljø med fjell i bakgrunn

Slik unngår du skader i vintervær

14.02.24

Snø, kulde, regn og vind har gjort det utfordrende å være nordboer denne vinteren. Naturkreftene vil nok fortsette å herje med oss, så det kan være lurt å legge litt ekstra tid og innsats i å ta vare på hus, hytte og andre verdifulle eiendeler. Godt for lommeboka er det også!

bil i vinterlandskap

Sjekkliste for bilpleie om vinteren

06.02.24

Vintervær og utfordrende føre setter alle sjåfører på en kald prøve, enten du kjører fossilbil eller elbil. Denne sjekklisten guider deg trygt gjennom snøkavet, med triks som hindrer bildørene i å fryse, batteriet fra å bli flatt og med oversikt over viktig nødutstyr. Her får du også tipsene som gir deg maksimal effekt på elbil-ladingen.

Far leser for barnet sitt 2

Derfor er personforsikringene viktige nå

04.01.24

Med høyere rente og økte priser, prøver de fleste av oss å kutte i utgiftene våre. Kanskje har du vurdert å si opp eller nedjustere på forsikringene dine? Sier du opp personforsikringene, kan det fort bli tøft for økonomien dersom noe uventet skulle skje.