Mor og datter på tur i marka, står på hver sin side av en liten bekk.

Reiseforsikring

Vi ønsker at du som har jobb med pensjon i KLP skal være trygg på reise, enten du er på utenlandstur eller drar til og fra butikken, hytta eller jobben.

Forsikringen gjelder i opptil 70 dager i strekk, og det er ingen egenandel ved skade.

Sjekk pris og bestill

 Hjelp hele døgnet – i hele verden. Døgnåpen alarmsentral med erfarne koordinatorer 

 Egenandel på leiebil. Dekker egenandelen ved skade på eller tyveri av leiebil når du er på ferie.  

 Barn er inkludert inntil de fyller 21 år.  

Reiseforsikringen dekker også avbestilling av reise ved sykdom, forsinket bagasje og eiendelene dine, hvis noen skader eller stjeler ting du har med deg. Skulle uhellet være ute og du blir syk eller det skjer en ulykke på reisen, er også sykeutgifter dekket.

Reiseforsikringen gjelder på reiser i hele verden inntil 70 dager (10 uker). Du kan forlenge den til å vare i 90 dager. Barn er dekket uansett hvilken av foreldrene de bor hos. Når barn fyller 21 år, må de ha egen reiseforsikring.

Nyttig å vite om reise

Flyplass

Dette pakker du i håndbagasjen

14.06.23

Ekspertene frykter at årets sommer kan bli krevende for flypassasjerer. Vi anbefaler deg å pakke de viktigste tingene i håndbagasjen. Da slipper du å bruke de første par dagene av ferien på å kjøpe klær og utstyr, hvis bagasjen din blir forsinket eller forsvinner. 

Dame i t-skjorte som smilende lener seg ut av vinduet i en rød tømmerhytte med grønne karmer

Skal du leie eller låne hytte? Dette bør du vite

04.05.23

Skal du leie hytte eller feriehus? Eller er du så heldig at du har fått låne et sted av venner eller familie, bare du betaler for vann og strøm? Da bør du vite dette i tilfelle du er uheldig og noe blir skadet.

To kvinner snakker sammen i moderne omgivelser.

Sikkerhetstips mot svindel

03.11.23

Svindlerne blir hele tiden mer kreative, og forsøker å svindle via telefonsamtaler, SMS, lenker og på e-post. Her får du informasjon om ulike svindelmetoder, og våre beste tips for hvordan unngå å bli svindlet.

Husk: Aldri gi fra deg sensitiv informasjon som: BankID, nettbankpassord, andre passord kortnummer og aktiveringskode for mobilbanken.