Jente med gul lue på tur som smiler

Reiseforsikring

Vi ønsker at du som har jobb med pensjon i KLP skal være trygg på reise, enten du er på utenlandstur eller drar til og fra butikken, hytta eller jobben.

Forsikringen gjelder i opptil 70 dager i strekk, og det er ingen egenandel ved skade.

Sjekk pris og bestill

 Hjelp hele døgnet – i hele verden. Døgnåpen alarmsentral med erfarne koordinatorer 

 Egenandel på leiebil. Dekker egenandelen ved skade på eller tyveri av leiebil når du er på ferie.  

 Barn er inkludert inntil de fyller 21 år.  

Reiseforsikringen dekker

avbestilling av reise ved sykdom, forsinket bagasje og eiendelene dine, hvis noen skader eller stjeler ting du har med deg. Skulle uhellet være ute og du blir syk eller det skjer en ulykke på reisen, er også sykeutgifter dekket.

Reiseforsikringen gjelder på reiser i hele verden inntil 70 dager (10 uker). Du kan forlenge den til å vare i 90 dager. Barn er dekket uansett hvilken av foreldrene de bor hos. Når barn fyller 21 år, må de ha egen reiseforsikring.

Nyttig å vite om reise

Skiheis

Er du forsikret i skibakken?

04.03.24

Før du suser nedover fjellsidene, bør du ta en titt på forsikringene dine. En god reiseforsikring dekker blant annet tyveri av skiutstyret. Enda viktigere er det at du selv er forsikret mot ulykke og skader. Med noen enkle grep kan du unngå å ødelegge en hyggelig dag i skibakken med kjedelige uhell.

Flyplass

Dette pakker du i håndbagasjen

07.03.24

Skal du ut og fly i ferien? Vi anbefaler deg å ta med verdifulle og skjøre gjenstander i håndbagasjen, hvis det er mulig. Og helst et ekstra klesskift også, i tilfelle kofferten skulle bli borte på veien. 

Snøføyk

Skal du leie eller låne hytte? Dette bør du vite

13.12.23

Skal du leie hytte eller feriehus? Eller er du så heldig at du har fått låne et sted av venner eller familie, bare du betaler for vann og strøm? Da bør du vite dette i tilfelle du er uheldig og noe blir skadet.

Mannlig sykepleier sjekker refleks i kneet til gutt

Ta med Europeisk helsetrygdkort på reise

04.04.24

Det kan være lurt å sjekke om du har et gyldig Europeisk helsetrygdkort før du drar på tur. Dette kortet gir deg som EØS-borger rett til nødvendig medisinsk helsehjelp fra det offentlige helsevesenet i andre EØS-land og i Sveits.   

Leiebil på ferie

Kjøre din egen bil i utlandet? Husk Grønt kort

14.12.23

Grønt kort er et internasjonalt forsikringsbevis på at du har gyldig ansvarsforsikring i de landene du kjører inn i. Det gjør det enklere å bevise at du har en gyldig forsikring hvis du er involvert i et trafikkuhell. Kjøretøy med norske skilt må være forsikret i et norsk forsikringsselskap.