Barn i havkanten

Norges største pensjonsselskap

KLP startet som et spleiselag av små kommuner over hele landet. I dag er vi Norges største pensjonsselskap. Vi er et annerledes finansselskap, fordi våre kunder eier oss. All vår verdiskapning kommer kundene til gode. Vår viktigste jobb er å sørge for at våre eieres ansatte får den pensjonen de har krav på.

Mer om KLP
Far og datter

På lag med de 710.000 som har jobb med pensjon i KLP

Vi bruker alt vi kan om finans og forsikring til å tilby alle som har jobb med pensjon i KLP gode og rimelige bank, fond og forsikringstjenester. De fortjener noen som er på deres side. Derfor tar vi ikke høye gebyrer for å forvalte fond eller pensjonssparing. Vi prøver ikke å selge forsikringer folk ikke trenger. Vi gir heller den samme lave boliglånsrenta til alle, enn spesialtilbud til enkelte.

Få oversikt og spar penger

Kumlokk

Vi tar samfunnsansvar på alvor

KLP skal være ledende innen samfunnsansvar og bærekraft. Vår viktigste oppgave er å gi offentlige virksomheter, og deres ansatte, en trygg pensjonssparing.

Les mer om vårt samfunnsansvar

Stiftelsesmøte KLP

Vår historie tilbake til 1949

KLP ble skapt for å gi kommuneansatte en pensjonsordning som de ellers ikke kunne få - en ordning som ville trygge alderdommen deres. Helt siden starten har vi hyllet våre helter som jobber for felleskapet.

Les vår historie

Trappetrinn

Finans og Investor informasjon (IR)

Finansiell kalender, investorinformasjon, rapporter og rating.

Finans og IR

KLP hovedkontor OSLO barcode

Jobb i KLP

KLP er en god arena for læring og utvikling. Det finnes et mangfold av muligheter innen flere forretningsområder. Dette gir et variert internt arbeidsmarked for våre ansatte.

Se ledige stillinger

Jenter som blåser ballonger

Organisasjon

Om ledelse, eierforhold, styrende organer, pressekontakter og grafisk profil.

Les mer om vår organisasjon

Penal

Nyhetssenter

Her finner du aktuelle nyhetssaker fra KLP.

Se alle aktuelle saker