Familie hus fjell 2

Husforsikring

Med pensjon i KLP får du alltid vår beste pris på husforsikring! Du får fast lav pris og slipper å prute - enkelt og greit.

Sjekk pris og bestill

Hva dekker forsikringen?

Deler du gjeld med noen eller har du familie?

Da er det lurt å ha livsforsikring (dødsfall). Du kan ikke erstattes. Men inntekten din kan. En livsforsikring gir familien din et engangsbeløp hvis du dør av sykdom eller ulykke, og de unngår å måtte flytte selv om én inntekt blir borte. 

Beregn pris og bestill her

Lei av å prute på  boliglånsrenten?   

Hos oss slipper du å prute. Du får alltid den laveste renten vi kan tilby deg, uansett hvor i landet du bor. Kjøpe ny bolig eller flytte boliglånet? Vi hjelper deg! 

Sjekk hvilken rente du kan få

Nyttige tips for deg som har eller skal kjøpe hus

Damer som spiller kort sammen.

7 tips før, under og etter boligkjøp

11.11.21

Har du planer om å kjøpe ny bolig? Her finner du våre beste tips til hvordan du kan forberede deg til visning og budrunde. 

Toppen og takmønet av en enebolig

Eier du bolig, bør du sjekke dette

03.06.21

Det er et stort ansvar å eie en bolig, og det utgjør ofte en stor andel av de kostnadene vi har. Her får du flere ting å tenke på om bolig, lån og forsikring. Er det noe her du ikke har tenkt på?

Familiebilde av to stolte mammer med sitt barn

Forsikringer for deg som har boliglån

04.07.22

Har du kjøpt bolig og deler gjeld med noen, eller har du familie? Da vil person-forsikringer sikre deg og familien din en stabil økonomi dersom uhellet skulle være ute, du blir alvorlig syk eller faller fra. Har du lån med pant i boligen, vil en husforsikring også være aktuell.