Hus på landet

Husforsikring

KLP er nok en gang rimeligst i Ciceros prissammenligningen for oktober. Sjekk pris på husforsikring, da vel!

Sjekk pris og bestill

Fullverdigaranti
Blir boligen din totalskadet, erstatter vi gammel bolig med ny. 

Skadedyr
Erstatter skader etter rotter og mus.
Tilleggsvalg på standard husforsikring.

Følgeskader ved håndverksfeil
Dekker følgeskader på bygning og våtrom inntil 10 år. Dekkes på vår beste forsikring. 

Hvilken husforsikring bør jeg velge?

Hus standard

Dekker skade på selve bygningen og alt inventar som er fastmontert. Dekker også brann, vann- og rørskader, tyveri og hærverk, i tillegg til ansvar, rettshjelp og naturskade. Kan du ikke bo i huset ditt etter en skade, dekker vi utgifter til midlertidig bosted. 

Hus tilleggsvalg

Dette er en standard husforsikring som også dekker råte- og insektskader på bygningen. Du får i tillegg dekket skadebekjempelse av rotter og mus, stokkmaur, husbukk, kakerlakk, veggedyr, skjeggkre og andre insekter.

Hus Maks

Vår beste og mest omfattende forsikring. Den dekker blant annet skader etter vanninntrenging gjennom utett tak eller vegg, og skader på bygning og våtrom som følge av håndverksfeil. Denne forsikringen kan du vurdere hvis du har en nyere bolig.

Deler du gjeld med noen?

Da er det lurt å ha livsforsikring. En livsforsikring gir familien din et engangsbeløp hvis du dør av sykdom eller ulykke.

Beregn pris og bestill her

Nyttige tips for deg som har eller skal kjøpe hus

Høstblader

Gjør hus og hytte klar for vinteren

08.11.23

Tiden er inne for å ta noen enkle grep slik at hus og hytte er forberedt på høststorm og regn, snø og kulde. Og ta gjerne en ekstra sjekk i bilen, en lun og varm motor kan være fristende for mus å flytte inn i.

Muggsopp på vegg
Foto: Shutterstock

Slik sjekker du boligen for fuktskader

08.11.23

Det våte været ser ikke ut til å ville gi seg. På sikt kan det føre til fuktproblemer innendørs. Edderkopper i kjelleren, sølvkre på badet eller misfarging på veggene er tegn på at du kan ha fukt i boligen din. Her får du tipsene som hjelper deg å oppdage og unngå fukt- og råteskader. 

Familiebilde 2 mødre og barn

Forsikringer for deg som har boliglån

09.09.22

Har du kjøpt bolig og deler gjeld med noen, eller har du familie? Da vil person-forsikringer sikre deg og familien din en stabil økonomi dersom uhellet skulle være ute, du blir alvorlig syk eller faller fra. Har du lån med pant i boligen, vil en husforsikring også være aktuell.