Par foran hus

Innboforsikring

Uansett om du eier eller leier bolig, så trenger du innboforsikring. Vi tilbyr fast lav pris over tid - du slipper å prute!

Sjekk pris og bestill

Hva dekker innboforsikringen?


Meld skade og tyveri

Hvis du melder skade eller tyveri på Min Side får skadenummer med en gang, og slipper å vente med å bestille time på verksted. Du får også raskere skadebehandling og kan følge status på saken din.

Meld skade

Spørsmål og svar

Tommelfingerregelen er at ting man normalt tar med seg når man flytter fra en bolig, er å anse som innbo og løsøre.

Dette gjelder ting du har hjemme som privatperson som møbler, klær, bilder, verdigjenstander, tv. Noen har også næringsløsøre hjemme, og dette er omfattet med begrenset sum.

Nei, KLP Skadeforsikring har ingen kollektive innboforsikringer. Ta kontakt med ditt fagforbund for å finne ut hvilket forsikringsselskap du er forsikret i.

Nyttige tips om innbo og forsikring

Ungdom i ny bolig

Flytteskader kan dekkes av innboforsikringen

04.05.23

På en hektisk flyttedag er det fort gjort å få skader på møbler, bilder eller andre ting du er glad i. En god innboforsikring dekker mer enn mange er klar over.

Skyggen av en familie på fire kastes inn i en garasje

Slik kan du få hjelp ved ID-tyveri og nettmisbruk

05.12.22

Identitetstyveri er et økende internasjonalt problem - og flere blir berørt. Du får ID-tyverisikring og netthjelp ved misbruk inkludert i forsikringen Innbo Maks, eller hvis du har kredittkort og mottar lønnen på konto i KLP Banken.

Ungdom med sneakers som har flyttet inn i leilighet

Hvilke forsikringer trenger du som student?

04.01.23

Er du i ferd med å flytte for deg selv? Vi gir deg noen gode råd om hvilke forsikringer du bør vurdere når du skal flytte for deg selv.