Mor og tre barn som sitter rundt frokostbordet

Innboforsikring

Vi tilbyr fast lav pris over tid - du slipper å prute!
Uansett om du eier eller leier bolig, så trenger du innboforsikring. 

Innbo Maks dekker også skadedyrbekjempelse for deg som bor i leilighet.

Sjekk pris og bestill

Hva dekker forsikringen?

Hjelp ved ID-tyveri og nettmisbruk

Identitetstyveri er et økende internasjonalt problem - og flere blir berørt. Nå får du ID-tyverisikring og netthjelp ved misbruk inkludert i toppdekningen Innbo Maks.

KLP har inngått et samarbeid med cxLoyalty International (tidligere Affinion), som tilbyr privatkunder den beste ID-sikringstjenesten og hjelp til å fjerne uønsket innhold på internett, som for eksempel bilder og video.

Les mer om ID-tyverisikring og netthjelp mot misbruk

Krav til ansvarsforsikring for eier av drone

Ifølge nytt EU-regelverk fra 01.01.21 er det nå krav om å registrere droner som er tyngre enn 250 gram. I tillegg kreves økt sum for det ansvaret du kan komme i ved bruk av dronen.

Innboforsikringen du har i KLP dekker det ansvaret du som privatperson kan pådra deg som eier av drone (hobby/fritid), med inntil 5 millioner kroner. Det nye kravet om utvidet ansvar der summen er økt til 9 millioner kroner, vil også være dekket under innboforsikringen mens vi tilrettelegger for utvidelsen i vilkårene/forsikringsavtalen.

Les mer på Luftfartstilsynets sider.   

Nyttige tips om innbo og forsikring

Guttunge på traktor

Flytteskader kan dekkes av innboforsikringen

08.05.20

På en hektisk flyttedag er det fort gjort å få skader på møbler, bilder eller andre ting du er glad i. En god innboforsikring dekker mer enn mange er klar over.

Skyggen av en familie på fire kastes inn i en garasje

Slik kan du få hjelp ved ID-tyveri og nettmisbruk

27.10.20

Identitetstyveri er et økende internasjonalt problem - og flere blir berørt. Nå får du ID-tyverisikring og netthjelp ved misbruk inkludert i toppdekningen Innbo Maks, eller hvis du har kredittkort og kontoen du får lønn på hos KLP Banken.

Ungdom med sneakers som har flyttet inn i leilighet

Hvilke forsikringer trenger du som student?

01.11.19

Er du i ferd med å flytte for deg selv? Vi gir deg noen gode råd om hvilke forsikringer du trenger når du skal flytte for deg selv.