Par foran hus

Innboforsikring

Uansett om du eier eller leier bolig, så trenger du innboforsikring. Vi tilbyr fast lav pris over tid - du slipper å prute!

Sjekk pris og bestill


Meld skade og tyveri

Hvis du melder skade eller tyveri på Min Side får skadenummer med en gang, raskere skadebehandling og kan følge status på saken din.

Meld skade

Spørsmål og svar

Tommelfingerregelen er at ting man normalt tar med seg når man flytter fra en bolig, er å anse som innbo og løsøre.

Dette gjelder ting du har hjemme som privatperson som møbler, klær, bilder, verdigjenstander, tv. Noen har også næringsløsøre hjemme, og dette er omfattet med begrenset sum.

Nei, KLP Skadeforsikring har ingen kollektive innboforsikringer. Ta kontakt med ditt fagforbund for å finne ut hvilket forsikringsselskap du er forsikret i.

Nyttige tips om innbo og forsikring

Høstblader

Gjør hus og hytte klar for vinteren

08.11.23

Tiden er inne for å ta noen enkle grep slik at hus og hytte er forberedt på høststorm og regn, snø og kulde. Og ta gjerne en ekstra sjekk i bilen, en lun og varm motor kan være fristende for mus å flytte inn i.

Muggsopp på vegg
Foto: Shutterstock

Slik sjekker du boligen for fuktskader

08.11.23

Det våte været ser ikke ut til å ville gi seg. På sikt kan det føre til fuktproblemer innendørs. Edderkopper i kjelleren, sølvkre på badet eller misfarging på veggene er tegn på at du kan ha fukt i boligen din. Her får du tipsene som hjelper deg å oppdage og unngå fukt- og råteskader. 

Ungdom med sneakers

Mange vet ikke om barna er innboforsikret

16.08.23

Har barna flyttet ut? Mange foreldre vet ikke om barna er innboforsikret eller hvor lenge de er dekket av reiseforsikringen deres. Det kan lønne seg å sjekke!