Mor og tre barn som sitter rundt frokostbordet

Innboforsikring

Vi tilbyr fast lav pris over tid - du slipper å prute!
Uansett om du eier eller leier bolig, så trenger du innboforsikring. 

Innbo Maks dekker også skadedyrbekjempelse for deg som bor i leilighet.

Sjekk pris og bestill

Hva dekker forsikringen?

Hjelp ved ID-tyveri og nettmisbruk

Identitetstyveri er et økende internasjonalt problem - og flere blir berørt. Nå får du ID-tyverisikring og netthjelp ved misbruk inkludert i toppdekningen Innbo Maks.

KLP har inngått et samarbeid med cxLoyalty International (tidligere Affinion), som tilbyr privatkunder den beste ID-sikringstjenesten og hjelp til å fjerne uønsket innhold på internett, som for eksempel bilder og video.

Les mer om ID-tyverisikring og netthjelp mot misbruk

Krav til ansvarsforsikring for eier av drone

Ifølge nytt EU-regelverk fra 01.01.21 er det nå krav om å registrere droner som er tyngre enn 250 gram. I tillegg kreves økt sum for det ansvaret du kan komme i ved bruk av dronen.

Innboforsikringen du har i KLP dekker det ansvaret du som privatperson kan pådra deg som eier av drone (hobby/fritid), med inntil 5 millioner kroner. Det nye kravet om utvidet ansvar der summen er økt til 9 millioner kroner, vil også være dekket under innboforsikringen mens vi tilrettelegger for utvidelsen i vilkårene/forsikringsavtalen.

Les mer på Luftfartstilsynets sider.   

Spørsmål og svar

Tommelfingerregelen er at ting man normalt tar med seg når man flytter fra en bolig, er å anse som innbo og løsøre.

Dette gjelder ting du har hjemme som privatperson som møbler, klær, bilder, verdigjenstander, tv. Noen har også næringsløsøre hjemme, og dette er omfattet med begrenset sum.

Nei, KLP Skadeforsikring har ingen kollektive innboforsikringer. Ta kontakt med ditt fagforbund for å finne ut hvilket forsikringsselskap du er forsikret i.

Nyttige tips om innbo og forsikring

Guttunge på traktor

Flytteskader kan dekkes av innboforsikringen

08.05.20

På en hektisk flyttedag er det fort gjort å få skader på møbler, bilder eller andre ting du er glad i. En god innboforsikring dekker mer enn mange er klar over.

Skyggen av en familie på fire kastes inn i en garasje

Slik kan du få hjelp ved ID-tyveri og nettmisbruk

12.10.21

Identitetstyveri er et økende internasjonalt problem - og flere blir berørt. Nå får du ID-tyverisikring og netthjelp ved misbruk inkludert i toppdekningen Innbo Maks, eller hvis du har kredittkort og kontoen du får lønn på hos KLP Banken.

Ungdom med sneakers som har flyttet inn i leilighet

Hvilke forsikringer trenger du som student?

19.10.21

Er du i ferd med å flytte for deg selv? Vi gir deg noen gode råd om hvilke forsikringer du trenger når du skal flytte for deg selv.