Dame bil

Bilforsikring

Vi tilbyr fast lav pris over tid - du slipper å prute. Prøv kalkulatoren nedenfor og få pris på bilforsikringen på noen få sekunder. 

For pris på bobilforsikring må du kontakte oss.

Sjekk pris og bestill

60 % startbonus
Ved kjøp av din første bil. 
Rask bonusopptjening for alle. 

Parkeringsskade uten bonustap
Når du velger vår beste forsikring.  

Maskinskade/skade på batteri og drivverk
Inntil bilen er 10 år. På vår beste forsikring.

Hvilken bilforsikring bør jeg velge?

Kasko Maks

Denne forsikringen dekker maskinskade/skade på batteri og drivverk inntil bilen er 10 år, i tillegg til det en standard kaskoforsikring dekker. Her får du leiebil inntil 30 dager ved skade på egen bil. Du får også erstattet parkeringsskade uten bonustap, og uhell som mistet bilnøkkel eller hvis du har fylt feil drivstoff. Dette er vår beste bilforsikring. 

Kasko

Med en kaskoforsikring er du sikret mot de aller fleste skader som kan oppstå, enten det er du eller andre som har skylden. Du får leiebil inntil 15 dager ved skade på egen bil. Kaskoforsikringen passer for de fleste, spesielt hvis bilen er nyere eller har høyere verdi.

Delkasko

Forsikringen dekker brann, tyveri, glasskader. Du får også veihjelp. Denne forsikringen kan du vurdere hvis du har en bil av lavere verdi.

Ansvar

Du må minimum ha en ansvarsforsikring for å kunne kjøre bilen lovlig i Norge. Forsikringen dekker erstatningsansvar for skader på andre personer og andres kjøretøy og eiendom. I tillegg dekker den personskader på sjåfør og passasjerer. 

Smilende dame i lue og vinterjakke som holder i ladekabel som er koblet i elbil

Elbilforsikring

Med elbilforsikring er du dekket mot skader på batteri, elmotor/generator, ladekabel eller hvis bilen går tom for strøm. KLP kommer godt ut i prissammenligningen som analysebyrået Cicero gjorde i august. Det kan lønne seg å sjekke pris hos oss. 

Sjekk ut elbilforsikring

Bil

Hvorfor er bonus viktig?

Har du aldri hatt bil før, får du 60 % startbonus. Ved skade på bil eller motorsykkel mister du maks 10 % bonus hos oss. 

Dette er bonus på bilforsikring

Nyttige tips og råd om bil og forsikring

bil i vinterlandskap

Sjekkliste for bilpleie om vinteren

06.02.24

Vintervær og utfordrende føre setter alle sjåfører på en kald prøve, enten du kjører fossilbil eller elbil. Denne sjekklisten guider deg trygt gjennom snøkavet, med triks som hindrer bildørene i å fryse, batteriet fra å bli flatt og med oversikt over viktig nødutstyr. Her får du også tipsene som gir deg maksimal effekt på elbil-ladingen.

Bil på snøfylt vei

Kjør trygt på vinterføre

09.02.24

Sjekk at du har god nok mønsterdybde og godt veigrep på vinterdekkene. og bruk refleks. Her er noen enkle tips som gjør det tryggere å ferdes som bilist og fotgjenger i mørket og på vinterføre. 

KLP_mann_bil

10 tips for godt bilhold

13.12.23

Det å eie bil betyr for mange frihet og mobilitet, men det er også et stort ansvar. En bil må vedlikeholdes og innebærer en del faste kostnader. Vi har samlet ti gode tips til deg som har bil, som kan gjøre både vedlikeholdet og økonomien litt lettere.

Bil som kjører på bilvei

Tips når du skal kjøpe din første bil

09.02.24

Har du planer om å kjøpe din aller første bil? Da er det lurt å lese våre beste tips om hva du bør sjekke på en bruktbil, om hvilken forsikring du bør velge og hvilken startbonus du kan få. 

Leiebil på ferie

Kjøre din egen bil i utlandet? Husk Grønt kort

14.12.23

Grønt kort er et internasjonalt forsikringsbevis på at du har gyldig ansvarsforsikring i de landene du kjører inn i. Det gjør det enklere å bevise at du har en gyldig forsikring hvis du er involvert i et trafikkuhell. Kjøretøy med norske skilt må være forsikret i et norsk forsikringsselskap.