Smilende dame i lue og vinterjakke som holder i ladekabel som er koblet i elbil

Elbilforsikring

KLP kommer godt ut i prissammenligningen som analysebyrået Cicero gjennomførte i august. Det kan lønne seg å sjekke pris på elbilforsikring hos oss!

Sjekk pris og bestill

60 % startbonus
Ved kjøp av din første bil. 
Rask bonusopptjening for alle. 

Parkeringsskade uten bonustap
Når du velger vår beste forsikring.  

Maskinskade/skade på batteri og drivverk
Inntil bilen er 12 år. På vår beste forsikring.

NB! Nedenfor kan du beregne pris på elbil. Har du bensin- eller dieselbil, sjekk pris her.

Hvilken bilforsikring bør jeg velge?

Kasko Maks

Her får du erstattet parkeringsskade uten bonustap, den dekker også uhell som mistet ladekabel eller bilnøkkel, og hvis du har fylt feil drivstoff. 

Dette er vår beste bilforsikring. 

Kasko

Sikrer bilen din mot de aller fleste skader som kan oppstå, enten det er du eller andre som har skylden. Du får leiebil inntil 15 dager ved skade på egen bil. Kaskoforsikringen passer for de fleste, spesielt hvis bilen er nyere eller har høyere verdi.

Delkasko

Forsikringen dekker brann, tyveri, glasskader. Du får også veihjelp. Denne forsikringen kan du vurdere hvis du har en bil av lavere verdi.

Ansvar

Du må minimum ha en ansvarsforsikring for å kunne kjøre bilen lovlig i Norge. Forsikringen dekker erstatningsansvar for skader på andre personer og andres kjøretøy og eiendom. I tillegg dekker den personskader på sjåfør og passasjerer. 

KLP_mann_bil

Bilforsikring

Du får 60 % startbonus første gang du forsikrer din bensin- eller dieselbil hos oss og maks 10 % bonustap ved skade. 

Bilforsikring

Elbil
Meld skade og tyveri

Hvis du melder skade eller tyveri på Min Side får skadenummer med en gang, og slipper å vente med å bestille time på verksted. Du får også raskere skadebehandling og kan følge status på saken din.

Meld skade

Nyttige tips og råd om bil

bil på strand

Dette bør du huske på når du skal kjøre bil i utlandet

14.06.23

Mange er ikke klar over hvilke regler som gjelder hvis de krasjer med bil i utlandet. Ett enkelt tips kan spare deg for mye hodebry.

KLP_mann_bil

10 tips som gjør bilen din trygg

20.10.23

Det å eie bil betyr for mange frihet og mobilitet, men det er også et stort ansvar. En bil må vedlikeholdes og innebærer en del faste kostnader. Vi har samlet ti gode tips til deg som har bil, som kan gjøre både vedlikeholdet og økonomien litt lettere.

bil_høst

Tips når du skal kjøpe din første bil

10.11.23

Har du planer om å kjøpe din aller første bil? Da er det lurt å lese våre beste tips om hva du bør sjekke på en bruktbil, om hvilken forsikring du bør velge og hvilken startbonus du kan få.