Vedkurv med ved

Hytte- og fritidshusforsikring

KLP har rimeligst hytteforsikring i prissammenligningen som analysebyrået Cicero gjennomførte i februar. Det kan lønne seg å sjekke pris på hytteforsikring hos oss!

Sjekk pris og bestill

Fullverdigaranti
Blir fritidsboligen din totalskadet, erstatter vi gammel bolig med ny. 

Skadedyr
Erstatter skader etter rotter og mus.
Tilleggsvalg på standard fritidshusforsikring.

Følgeskader ved håndverksfeil
Dekker følgeskader på bygning og våtrom inntil 10 år. Dekkes på vår beste forsikring. 

Hvilken hytteforsikring bør jeg velge?

Fritidshus Maks

Vår beste og mest omfattende forsikring. Den dekker blant annet skader etter vanninntrenging gjennom utett tak eller vegg, og skader på bygning og våtrom som følge av håndverksfeil. Denne forsikringen kan du vurdere hvis du har en nyere fritidsbolig.

Fritidshus tilleggsvalg

Dette er en standard hytteforsikring som også dekker råte- og insektskader på bygningen. Du får i tillegg dekket skadebekjempelse av rotter og mus, stokkmaur, husbukk, kakerlakk, veggedyr, skjeggkre og andre insekter.

Fritidshus

Dekker skade på selve bygningen og alt inventar som er fastmontert. Dekker også brann, vann- og rørskader, tyveri og hærverk, i tillegg til ansvar, rettshjelp og naturskade. 


Husk innboforsikring på hytta 

Innboforsikringen dekker alle løse gjenstander du har i hytta. Dette er ting du naturlig tar med deg når du flytter, som for eksempel møbler, klær og sportsutstyr. 

Sjekk pris på innboforsikring

Nyttig å vite

Illustrasjonsbilde: Hylle med langstøvler

Slik begrenser du flom- og vannskader

06.02.24

Store snømengder med påfølgende mildvær kan føre til vannskader om vinteren. Når det er frost i jorda, finner smeltevannet veien oppe på bakken. Her er våre beste tips til hvordan du kan begrense flom- og vannskader på hus og hytte, og hvordan du kan sikre stedet dersom du allerede har fått en skade.

snø hyttetak

Fjern snøen fra tak og veranda

02.02.24

Når vinterværet slår om og det blir mildt med vind og regn, blir snøen på taket og verandaen veldig tung. I tillegg blir det vanskelig med frie veier for overvannet. Vurder om du må fjerne snø før det blir mildvær. 

Snøføyk

Unngå frostskader i sprengkulda

04.01.24

Hold god innetemperatur nå som sprengkulda kommer. Vi anbefaler minimum 10 grader, spesielt i rom med rør og vann. Her får du nyttige tips til hvordan du unngår frostskader, og store utgifter.