Vedkurv med ved

Hytte- og fritidshusforsikring

KLP kommer godt ut i prissammenligningen som analysebyrået Cicero gjennomførte i august. Det kan lønne seg å sjekke pris på hytteforsikring hos oss!

Sjekk pris og bestill

Fullverdigaranti
Blir fritidsboligen din totalskadet, erstatter vi gammel bolig med ny. 

Skadedyr
Erstatter skader etter rotter og mus.
Tilleggsvalg på standard fritidshusforsikring.

Følgeskader ved håndverksfeil
Dekker følgeskader på bygning og våtrom inntil 10 år. Dekkes på vår beste forsikring. 

Hvilken hytteforsikring bør jeg velge?

Fritidshus standard

Dekker skade på selve bygningen og alt inventar som er fastmontert. Dekker også brann, vann- og rørskader, tyveri og hærverk, i tillegg til ansvar, rettshjelp og naturskade. 

Fritidshus tilleggsvalg

Dette er en standard hytteforsikring som også dekker råte- og insektskader på bygningen. Du får i tillegg dekket skadebekjempelse av rotter og mus, stokkmaur, husbukk, kakerlakk, veggedyr, skjeggkre og andre insekter.

Fritidshus Maks

Vår beste og mest omfattende forsikring. Den dekker blant annet skader etter vanninntrenging gjennom utett tak eller vegg, og skader på bygning og våtrom som følge av håndverksfeil. Denne forsikringen kan du vurdere hvis du har en nyere fritidsbolig.


Meld skade og tyveri

Hvis du melder skade eller tyveri på Min Side får skadenummer med en gang, raskere skadebehandling og kan følge status på saken din.

Meld skade

Nyttig å vite

Høstblader

Gjør hus og hytte klar for vinteren

08.11.23

Tiden er inne for å ta noen enkle grep slik at hus og hytte er forberedt på høststorm og regn, snø og kulde. Og ta gjerne en ekstra sjekk i bilen, en lun og varm motor kan være fristende for mus å flytte inn i.

Muggsopp på vegg
Foto: Shutterstock

Slik sjekker du boligen for fuktskader

08.11.23

Det våte været ser ikke ut til å ville gi seg. På sikt kan det føre til fuktproblemer innendørs. Edderkopper i kjelleren, sølvkre på badet eller misfarging på veggene er tegn på at du kan ha fukt i boligen din. Her får du tipsene som hjelper deg å oppdage og unngå fukt- og råteskader. 

Dame i t-skjorte som smilende lener seg ut av vinduet i en rød tømmerhytte med grønne karmer

Skal du leie eller låne hytte? Dette bør du vite

04.05.23

Skal du leie hytte eller feriehus? Eller er du så heldig at du har fått låne et sted av venner eller familie, bare du betaler for vann og strøm? Da bør du vite dette i tilfelle du er uheldig og noe blir skadet.