Sparing og fond

Vi har spareprodukter som passer til ditt behov - enten du vil spare langsiktig eller kortsiktig. Har du jobb med pensjon i KLP får du vår beste sparerente.

Våre fond
Fjellformasjon under rosa himmel

Fondspodden

Få et uformelt innblikk i hva som ligger bak våre investeringer, samfunnsansvar i finansverden, gode historier fra fondsverdenen og diskusjon av etiske dilemmaer.

Hør her

Jordklode

Å ta mer samfunnsansvar skal ikke koste noe ekstra 

Visste du at vi har ni svanemerkede fond som bare investerer i selskaper som er ekstra gode på samfunnsansvar? 

Les mer om svanemerkede fond 

Interessante artikler

Oslo børs

Hvorfor går det så bra i aksjemarkedene?

04.05.21

Da covid-19-pandemien traff oss i fjor vinter, stupte både aksjemarkedene og aktiviteten i verdensøkonomien. De fleste oppfattet aksjemarkedsfallet som en rasjonell markedsreaksjon – det er bråstopp i økonomien og aksjemarkedene skal naturligvis falle mye.

Utenlandsk valuta, penger. Euro.

Er det kriminelle som tjener de store pengene i aksjemarkedet?

06.04.21

De fleste av dere har sikkert sett TV-serien Exit, der åpenbart kriminell virksomhet gjør de involverte veldig rike på veldig kort tid. Millioner av kroner flyttes som småpenger og gevinstene fører til et liv i sus og rus.

 

Finans_Okonomi_eierskap_sparing_valuta

Utsiktene for 2021

29.03.21

Aksjemarkedene er preget av at sentralbankene møtte koronakrisen ved å føre en meget ekspansiv pengepolitikk. Dette drev rentene på sikre investeringer ytterligere nedover fra allerede lave nivåer, og aksjer som investeringsobjekt ble mer attraktivt.