Familiebilde av to stolte mammer med sitt barn

Fleksilån

Ønsker du mer fleksibilitet og større økonomisk frihet? Med fleksilån, også kalt rammelån, får du en låneramme som du fritt kan bruke som du vil. 

  • Betal ned på lånet når du selv ønsker
  • Lån opp til 60 prosent av boligens verdi 
  • Renter beregnes av beløpet du har brukt 
Søk om fleksilån

Nyttig å vite om fleksilån

Eksempel 

Hvis du har en bolig som har en markedsverdi på 5 millioner kroner, kan lånerammen maksimalt være på 3 millioner kroner. 

Dersom du allerede har et boliglån på 2 millioner kroner, betyr det at lånerammen du kan disponere blir maksimalt 1 million kroner. Lånerammen blir tilgjengelig i nettbanken, og du styrer selv når du vil ta ut og sette inn penger.

Du betaler renter av beløpet som er brukt. Renter og månedsgebyr trekkes automatisk hver måned. Du bestemmer selv når du eventuelt vil betale inn avdrag. 

Slik søker du 

Send oss en søknad der du legger ved siste skattemelding og lønnsslipp. Vi sender lånetilbudet elektronisk, som du må signere med BankID. 

Du kan enkelt overføre penger fra fleksilånskontoen din til andre kontoer i nettbanken. 

Det er kun mulig å ha fleksilån med sikkerhet i primærboligen din. 

I nettbanken finner du kontonummeret til fleksilånet ditt. Dersom du ønsker å betale inn på lånet, er det dette kontonummeret du betaler inn til. 

Tips
Vi anbefaler at du minimum betaler rentekostnadene hver måned. Det kan derfor være lurt å opprette en fast månedlig betaling for å dekke disse kostnadene. 

Det er ikke mulig å ha fastrente på fleksilånet. Med en fastrenteavtale må du forholde deg til en fast nedbetalingsplan, og det er ikke mulig å ta ut og sette inn penger på lånet.

Fleksilån gir deg muligheten til å selv styre innbetaling på lånet, og du kan ta ut av kredittrammen når du måtte ønske. 

Prisliste

Som medlem får du rente fra 1,70 prosent. Full oversikt over våre priser, renter og gebyrer finner du i prislisten.

Se prisliste

Visste du at...

Det er mulig å øke kredittrammen på fleksilånet ditt ved behov. Du kan låne opp til 60 prosent av boligens verdi.

Vi tilbyr også disse produktene

Fritidsboliglån

Fungerer på samme måte som et vanlig boliglån. Du kan låne opp til 75 prosent av fritidsboligens verdi.

Seniorlån

Seniorlån for deg over 60 år. Lånet gir deg muligheten til å frigjøre deler av sparepengene du har spart opp i boligen din.

Boliglån

Som medlem får du konkurransedyktige priser på boliglån