Familie med 2 barn

Derfor bør du velge KLP Banken

Har du jobb med pensjonsordning i KLP, eller får du utbetalt pensjon fra KLP? Da får du et rimelig og trygt banktilbud hos oss.

Du får de beste betingelsene på lån, sparing og dagligbanktjenester. Vi har åpen prisliste. Det betyr at du kan være trygg på at du alltid får de beste betingelsene - helt uten at du trenger å forhandle på pris.

Bli kunde
Se prisliste

Sparing med god rente

I KLP Banken kan du spare på mange måter, og til ulike formål. Vi har alt fra vanlig Sparekonto uten uttaksbegrensning med 3,70 % rente fra første krone, til Fastrenteinnskudd som gir deg den beste sparerenten vår på 5,10 %. Sparepengene dine er trygge på konto hos oss. Alle innskudd inntil 2 millioner er garantert gjennom Bankenes sikringsfond.

Se flere renter og finn sparekontoen som passer deg

Jeg er fornøyd med å ha Klp som dagligbank. De har gode rentebetingelser og hyggelige kundeveiledere. En bank jeg nok kommer til å bruke lenge.

- Omtale fra kunde på bytt.no - oktober 2023

Boliglån med ferdig forhandlet rente

Er du lei av å forhandle boliglånsrenten din med banken? I KLP Banken får du boliglån med ferdig forhandlet rente og du kan stole på at du får skikkelig god rente på lånet ditt. Renten på lån fastsettes ut i fra medlemskap, lånebeløp og sikkerhet, så når vi gjør endringer i prisene våre gjelder det for alle. 

Les mer om boliglån og send inn en uforpliktende søknad

Beste bankforbindelsen jeg har hatt noen gang. Enkelt å forholde seg til. Kort ventetid på telefonhenvendelser, raske søknadsprosesser med best personlig oppfølging med tilpassede tjenester ut fra livssituasjon. Noen av de beste rentene både på lån og innskudd samt at en slipper å bruke tid på å forhandle.

- Omtale fra kunde på bytt.no - desember 2023

Enkle og trygge løsninger

KLP Banken er en selvbetjent digital bank, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne frem slik at du kan fikse det du trenger i det daglige, og har full oversikt over økonomien din i nett- og mobilbanken. 

Se alle våre banktjenester 

Etter å ha hatt samme bank hele livet (45 år) var det overraskende enkel prosess å bytte. Selvfølgelig bedre betingelser totalt sett.

- Omtale fra kunde på bytt.no - november 2023

Tilgjengelig og hyggelig kundeservice

Har du spørsmål, får du raskt god hjelp av hyggelige og hjelpsomme kundekonsulenter via telefon, melding i nett- og mobilbanken, eller e-post.  Hos oss skal det være enkelt for deg å få svar på det du lurer på - enten det er på nettsiden, i nett- og mobilbanken eller hvis du tar kontakt med oss. 

Ta kontakt med oss

En bank å stole på. Får god service med raske svar når jeg spør om hjelp.

- Omtale fra kunde på bytt.no - oktober 2023

Tar vårt samfunnsansvar på alvor

I 2019 forpliktet KLP Banken seg til å følge FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift, og det gjør oss ekstra skjerpet og bevisste på alt vi gjør. Som kunde hos oss vil du hver måned få tips om hva som lønner seg for miljøet – og lommeboken din.

Les mer om hvordan KLP Banken jobber med FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift

Grønt boliglån

Har du energivennlig bolig og jobb med pensjon i KLP? Eller kanskje gjør du tiltak for å få en mer energivennlig bolig? Da kan du få renterabatt på boliglån med flytende rente.

Sjekk om du kan få Grønt boliglån

Slipper følge så mye med, fordi jeg vet at dere alltid er konkurransedyktige

- tilbakemelding i kundetilfredshetsundersøkelsen 2023

Nr. 1 på bytt.no

bytt.no kan du lese flere omtaler fra våre bankkunder.

Se også

Kundefavoritt banken 2023

KLP Banken kåret til kundenes favoritt i 2023

05.02.24

De mest fornøyde bankkundene finner du i KLP Banken, ifølge Bytt.no. For første gang kan KLP Banken smykke seg med tittelen «Kundefavoritt» - og det er vi selvfølgelig veldig stolte av!

ung jente med sin læremester

Slik flytter du alle banktjenestene dine til KLP

06.05.24

Ønsker du å flytte hele kundeforholdet ditt til KLP Banken? Her får du en grundig gjennomgang og oppskrift for hvordan du går frem. Velkommen til oss!

Jorunn Ygre Storjohann - direktør for personmarkedet i KLP Banken. Foto: KLP
Jorunn Ygre Storjohann - direktør for personmarkedet i KLP Banken. Foto: KLP

Behold kontroll med fremtidsfullmakt

30.10.23

Har du tenkt over hvem som skal ta vare på de økonomiske interessene dine den dagen du ikke er i stand til det selv? – Ved å opprette en fremtidsfullmakt allerede nå, kan du forsikre deg om at dine økonomiske og personlige forhold blir ivaretatt av noen du stoler på, sier Jorunn Ygre Storjohann, direktør for personmarkedet i KLP Banken.