KLP_voksenDatter_mor_byliv

Derfor bør du velge KLP Banken

Har du jobb med pensjonsordning i KLP, eller får du utbetalt pensjon fra KLP? Da får du et rimelig og trygt banktilbud hos oss.

Du får de beste betingelsene på lån, sparing og dagligbanktjenester. Vi åpen prisliste, som betyr at du kan være trygg på at du alltid får de beste betingelsene - helt uten at du trenger å forhandle på pris.

Bli kunde Se prisliste

Enkle og trygge løsninger

KLP Banken er en selvbetjent digital bank, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne frem slik at du kan fikse det du trenger i det daglige, og har full oversikt over økonomien din i nett- og mobilbanken. 

Se alle våre banktjenester 

Etter å ha hatt samme bank hele livet (45 år) var det overraskende enkel prosess å bytte. Selvfølgelig bedre betingelser totalt sett.

- Omtale fra kunde på bytt.no - november 2023

Sparing med god rente

I KLP Banken kan du spare på mange måter, og til ulike formål. Vi har alt fra vanlig sparekonto uten uttaksbegrensning med rente fra første krone, til Plasseringskonto 31 dager som gir deg den beste sparerenten vår. Sparepengene dine er trygge på konto hos oss. Alle innskudd inntil 2 millioner er garantert gjennom Bankenes sikringsfond.

Se renter og finn sparekontoen som passer deg

Banken for "vanlige folk". Rask behandling av lånesøknad (flytting av lån fra annen bank) meget bra sparerente, enkelt og lettfattelig mobilapp/ nettbank.

- Omtale fra kunde på bytt.no - april 2023

Tilgjengelig og hyggelig kundeservice

Har du spørsmål, får du raskt god hjelp av hyggelige og hjelpsomme kundekonsulenter via telefon, melding i nett- og mobilbanken, eller e-post.  Hos oss skal det være enkelt for deg å få svar på det du lurer på - enten det er på nettsiden, i nett- og mobilbanken eller hvis du tar kontakt med oss. 

Ta kontakt med oss

En bank å stole på. Får god service med raske svar når jeg spør om hjelp.

- Omtale fra kunde på bytt.no - oktober 2023

Tar vårt samfunnsansvar på alvor

I 2019 forpliktet KLP Banken seg til å følge FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift, og det gjør oss ekstra skjerpet og bevisste på alt vi gjør. Som kunde hos oss vil du hver måned få tips om hva som lønner seg for miljøet – og lommeboken din.

Les mer om hvordan KLP Banken jobber med FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift

Grønt boliglån

Har du energivennlig bolig og jobb med pensjon i KLP? Eller kanskje gjør du tiltak for å få en mer energivennlig bolig? Da kan du få renterabatt på boliglån med flytende rente.

Sjekk om du kan få Grønt boliglån eller les mer boliglån i KLP Banken

Slipper følge så mye med, fordi jeg vet at dere alltid er konkurransedyktige

- tilbakemelding i kundetilfredshetsundersøkelsen 2023

Nr. 1 på bytt.no

bytt.no kan du lese flere omtaler fra våre bankkunder.

Se også

Barn som klemmer

Er du bekymret for økte utgifter?

06.10.23

En gjennomgang av forbruket ditt, og økt økonomisk bevissthet vil kunne gi deg bedre oversikt, større spillerom og lavere skuldre. Slik går du frem!

ung jente med sin læremester

Slik flytter du alle banktjenestene dine til KLP

01.11.23

Ønsker du å flytte hele kundeforholdet ditt til KLP Banken? Her får du en grundig gjennomgang og oppskrift for hvordan du går frem. 

Jorunn Ygre Storjohann - direktør for personmarkedet i KLP Banken. Foto: KLP
Jorunn Ygre Storjohann - direktør for personmarkedet i KLP Banken. Foto: KLP

Behold kontroll med fremtidsfullmakt

30.10.23

Har du tenkt over hvem som skal ta vare på de økonomiske interessene dine den dagen du ikke er i stand til det selv? – Ved å opprette en fremtidsfullmakt allerede nå, kan du forsikre deg om at dine økonomiske og personlige forhold blir ivaretatt av noen du stoler på, sier Jorunn Ygre Storjohann, direktør for personmarkedet i KLP Banken.