Dame  som slapper av på benk i hage på sommeren

Velkommen til KLP Banken

Vil du ha en bank som gir deg lave renter på lån, høye renter på sparing, god kundeservice og som i tillegg er den best omtalte banken på bytt.no? Da bør du velge KLP Banken.

Som kunde hos oss får du som har pensjonssparing eller pensjon i KLP alltid våre beste betingelser på lån og spareprodukter.

Det tar kun et par minutter å registrere seg som kunde, og det koster ingenting. I nett- og mobilbanken bestiller du alt du trenger når du er klar for å ta oss i bruk.

Bli kunde

Sett fart på sparingen din

Spar trygt og sikkert på en konto, uansett om du sparer til bolig, barna eller for å bygge opp en økonomisk buffer. Hos oss har vi et bredt utvalg av sparekontoer som passer dine spesifikke behov.

Fastrenteinnskudd 6 måneder

5,10 % medlemsrente

Bind innskuddet ditt i 6 måneder, og få sikker avkastning. Maksinnskudd er 20 millioner. 

Finn ut mer om Fastrenteinnskudd

Lei av å forhandle lånerente?

I KLP Banken har vi åpen prisliste og du får ferdig forhandlet rente. Det betyr at vi har ingen skjulte gebyrer, og du kan være trygg på at du alltid har de beste betingelsene vi kan tilby deg. Renten på lån fastsettes ut i fra medlemskap, lånebeløp og sikkerhet, så når vi gjør endringer i prisene våre gjelder det for alle.

Priseksempel medlemsrente

5,50% nominell rente

Effektiv rente 5,68 prosent. Gjelder for boliglån medlem o/35 år. Priseksempel: 2 mill. o/25 år. Kostnad kr 1 697 046. Totalt kr 3 697 046.

Se alle renter og priser

Kundefavoritt banken 2023

Kundefavoritt og best omtalte bank i 2023

De mest fornøyde bankkundene finner du i KLP Banken, ifølge Bytt.no. For første gang kan KLP Banken smykke seg med tittelen «Kundefavoritt» - og det er vi selvfølgelig veldig stolte av!

Les mer om Bytt.no prisen

Spørsmål og svar

Når du har fullført registreringen som kunde, kommer du rett inn i nettbanken hvor det automatisk er blitt opprettet en brukskonto som er klar til bruk. I nettbanken bestiller du selv bankkort ved å velge Bestill bankkort i menyen. Du kan også opprette flere kontoer hvis du ønsker det ved å gå til menyvalget Ny konto

Du finner full oversikt over renter og priser i prislisten

Prøv gjerne også lånekalkulatoren, og finn ut hvilken rente du får, hvor mye du må betale hver måned, eller hvor mye du kan låne.

Vi utsteder BankID til kunder med norsk fødselsnummer, som bruker kontoen sin aktivt og har pass, reisebevis, utlendingspass eller norsk nasjonalt ID-kort.

Les mer om BankID

Vi har laget en oppskrift til deg så du kan bytte bank på en enkel, trygg og effektiv måte.
Slik går du frem.

Alt du trenger å gjøre er å gi det nye kontonummeret til arbeidsgiveren din. Får du utbetalinger fra Lånekassen eller NAV kan du endre kontonummer når du er logget inn på sidene deres.

For utbetaling fra KLP endrer du kontonummer på Min side slik: 

  1. Gå til boksen Pensjon. På mobil må du bla litt nedover.
  2. Klikk på overskriften Pensjon.
  3. Klikk på Om meg i menyen.
  4. Under Utbetalinger finner du ditt nåværende kontonummer.
  5. Velg Endre og legg inn nytt kontonummer.
  6. Klikk på Lagre.

Norge har inngått internasjonale avtaler om gjensidig utveksling av skatteopplysninger. På grunn av disse avtalene må banken rapportere til Skatteetaten om kunder som er skattemessig bosatt i andre land enn Norge.

Å være skattepliktig betyr ikke nødvendigvis at du skal betale skatt til hjemlandet på det du tjener i Norge. Hensikten er at utenlandske myndigheter vil vite om formuesforholdene i Norge.

Les mer om skatterapportering og hva dette betyr for deg som kunde på Skatteetaten.no

Les mer om

barn mann leker

Økonomiske tips til deg som har barn

20.10.23

Hvis du har barn er det flere ting du bør ta stilling til når det gjelder din egen og barnets økonomiske trygghet. Her finner du tips og råd om hvilke forsikringer du bør vurdere og hvordan du kan spare til barna.  

ung jente med sin læremester

Slik flytter du alle banktjenestene dine til KLP

06.05.24

Ønsker du å flytte hele kundeforholdet ditt til KLP Banken? Her får du en grundig gjennomgang og oppskrift for hvordan du går frem. Velkommen til oss!

KLP_Medarbeider_Ung mann_ima170599_1452

Er du under 28 år?

05.03.24

Med eller uten jobb med pensjonsordning i KLP, får du som UNG i KLP Banken våre beste priser på brukskonto og sparekonto - og gratis bankkort.