Våre nettsider og innloggede tjenester fungerer ikke optimalt på nettleseren du nå bruker.
Les mer om hvorfor vi anbefaler deg å bytte nettleser.

Etteroppgjøret for uførepensjon foregår nå. Da sjekker vi om du har fått for lite eller for mye utbetalt i uførepensjon i 2019. Mer informasjon om etteroppgjøret 

Vet du hva pensjonspengene dine driver med?

Vi skal sørge for din pensjon, men vi skal også gjøre vårt for at du og dine etterkommere får en god og trygg fremtid. Derfor investeres pensjonspengene slik at de påvirker til en mer bærekraftig utvikling.

Slik jobber pensjonspengene
Mann ved bil.

Bilforsikring til en pris du blir glad av

Har du jobb med pensjon i KLP? Kjøp bilforsikring hos oss, vi gir deg 50 % i startbonus. Og som alltid får du stabile lave priser over tid!

Bestill forsikring
En grå bil som står på gress

Når du har funnet drømmeboligen...

Kan du søke om boliglån hos oss. Har du pensjon i KLP, gir vi deg vår laveste rente og tar så lite vi kan i gebyrer.

Våre boliglån

Verdier for dagens og fremtidens generasjoner 

Verden står overfor store bærekraftutfordringer lokalt og globalt. Vi tar dette på alvor. Vi investerer i bærekraftig utvikling, fornybar energi og miljøbygg for å nevne noe. I tillegg er vi opptatt av å være et ansvarlig selskap som tar grep om de utfordringene vi ser for fremtiden, blant annet gjennom å ekskludere selskaper som ikke følger internasjonale normer.

Mer om vårt samfunnsansvar

Kubbespill i parken. Mor med voksen datter.

Har du oversikt over fordelene dine?

Det er ikke alle som vet at vi i KLP tilbyr ekstra gode betingelser på blant annet boliglån og bilforsikring, til de som har pensjonen sin hos oss. Er du klar over at du kan spare penger? 

Få oversikt