Kvinne i natur

Pensjonen din gir deg mange fordeler

Du har en av landets beste pensjonsordninger. I tillegg får du ekstra gode betingelser på sparing, forsikring og banktjenester. Her får du oversikten.

En av Norges beste pensjonsordninger

Visste du at offentlig tjenestepensjon er en av de beste pensjonsordningene man kan ha? Her er noen av dine pensjonsfordeler:

  • Pensjon beregnes av lønnen (pensjonsgrunnlaget) - jo mer du jobber, jo mer pensjon
  • Alderspensjonen utbetales livsvarig.
  • Uførepensjon hvis du blir ufør og med et tillegg om du har barn under 18 år.
  • Din ektefelle kan få ektefellepensjon og eventuelle barn under 20 år kan få barnepensjon når du dør.
  • Tidligpensjonsordningen AFP fra 62 år
  • Muligheten til å gå av med pensjon ved særaldersgrensen hvis du har et belastende yrke.

Les mer om pensjon

Vi hjelper deg

Å forstå pensjon kan virke komplisert, men vår viktigste jobb er å gjøre det enkelt for deg, så du kan nyte pensjonisttilværelsen uten bekymringer. Vi er her for å veilede deg gjennom pensjonsordningen din og sørge for at du vet hvor mye du kan forvente å få når du går av med pensjon.

La oss hjelpe deg med din pensjon. Det er det vi er her for!

Sjekk ut vår pensjonskalkulator, les om pensjon, eller ta kontakt med oss.

Medlemspris på bankprodukter

Som medlem i KLP får du tilgang til ulike sparekontoer, boliglån og dagligbanktjenester til veldig gode priser i KLP Banken.

Hos oss er prislisten åpen og tilgjengelig for alle. Det betyr at du kan være trygg på at du alltid har de beste betingelsene vi kan gi deg. Så kan du bruke tiden din på hyggeligere ting i hverdagen - enkelt og greit! 

Sjekk ut KLP Banken

Få vår beste pris på forsikring

Vi har forsikringene du trenger, uansett om du velger den enkleste forsikringsdekningen eller utvider til en av maksdekningene våre.

Som medlem i KLP har du gode vilkår, og kan være trygg på at både du, familien din og eiendelene deres er godt forsikret hos oss. Har du firbeinte familiemedlemmer, har du gratis tilgang til veterinær hele døgnet.

Vi kommer godt ut i prissammenligninger, så det kan lønne seg å sjekke pris hos oss. Som medlem i KLP får du alltid vår beste pris på forsikring. 

Sjekk ut pris her

Far og sønn sammen i hveteåker

Pensjonspengene jobber for et bedre samfunn

Vi skal først fremst sørge for at du går en trygg alderdom i møte. Men vi ønsker å gjøre det på en måte som hjelper verden i en bærekraftig retning.

Vårt samfunnsansvar
Monica Stransmoe, Spesialkonsulent i KLP Banken beroliger: – Å bytte bank har blitt mye enklere enn folk tror! Foto: Privat
Monica Stransmoe, Spesialkonsulent i KLP Banken beroliger: – Å bytte bank har blitt mye enklere enn folk tror! Foto: Privat

Spar penger på å bytte bank

27.02.24

Lar du være å bytte bank fordi du ikke orker tanken på å flytte lån, få ny lønnskonto, ny PIN-kode og ny nett- og mobilbank?

KLP_MammaSykkelBarn_masma45773

Bør jeg spare til pensjon?

05.04.24

Med offentlig tjenestepensjon i KLP, er du sikret en av de beste pensjonsordningene i landet. Det kan likevel være lurt å spare litt på egenhånd. Her har du noen tips om hva du bør tenke på.

Motorsyklister på camping

Forsikring er viktig, men trenger du virkelig å forsikre alt du eier?

20.10.23

Noen forsikringer må du ha, noen er det lurt å ha, mens andre kan du droppe. Tilbudet av forsikringer er stort – men hvilke bør du egentlig vurdere?