KLP Banken kåret til kundenes favoritt i 2023

De mest fornøyde bankkundene finner du i KLP Banken, ifølge Bytt.no. For første gang kan KLP Banken smykke seg med tittelen «Kundefavoritt» - og det er vi selvfølgelig veldig stolte av!
Kundefavoritt banken 2023
Skrevet av: Ayla Maria Zwart
Sist oppdatert: 01.02.24

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Deres mål er å gjøre det enklere for folk flest å ta informerte valg når det gjelder sin økonomi. Hvert år besøker flere millioner Bytt.no for å få oversikt over alt fra bank til strømleverandører - og lese ærlige omtaler og erfaringer fra andre kunder.

Nå har de kåret 10 kundefavoritter som kundene var mest fornøyde med i 2023, og KLP Banken er årets kundefavoritt innenfor kategorien «dagligbank»!

Kundenærhet i alle ledd

– Jeg er veldig stolt av de gode kundeopplevelsene våre folk i banken klarer å skape hver dag, sier administrerende direktør for KLP Banken Marianne Sevaldsen. – Hver beslutning vi tar, hvert produkt vi utvikler, og hver tjeneste vi tilbyr er formet av vår forpliktelse til å søke og være nær alle våre kunder. Vi vet at tillit og personlig service er nøkkelen til et langvarig kundeforhold. Kundenes tilbakemeldinger, tilfredshet og lojalitet, motiverer oss hver dag til å strebe etter enda høyere standarder i det vi gjør. Vi er til for våre kunder, og skal fortsette å være en bank de kan stole på både nå og i fremtiden.

Kundenes tilbakemeldinger, tilfredshet og lojalitet, motiverer oss hver dag til å strebe etter enda høyere standarder i det vi gjør. Vi er til for våre kunder, og skal fortsette å være en bank de kan stole på både nå og i fremtiden

- Marianne Sevaldsen, administrerende direktør for KLP Banken

De mest fornøyde bankkundene

KLP Banken har i skrivende stund 294 verifiserte omtaler på Bytt.no, og en score på 4,4 av 5 stjerner. Det gjør at vi er nummer 1 av 118 dagligbanker, og 90 prosent av de som har gitt omtale sier de anbefaler banken til venner og bekjente.

– Fornøyde kunder kommer ikke av seg selv, sier Jorunn Ygre Storjohann, direktør for personmarkedet i KLP Banken.

Hun forteller at det som er gjennomgående i tilbakemeldingene på bytt.no er den gode servicen kundene opplever hos oss.  

– Gode kundeopplevelser er et høyt prioritert mål for oss, og noe vi jobber hardt for å bevare og styrke også fremover. Vi er en digital bank, og vi jobber kontinuerlig med å forenkle og automatisere for å frigjøre tid til verdiskapende kundedialog. Da er denne prisen ekstra stas, den indikerer at vi gjør mye riktig.

Sitater fra kundeomtaler på bytt.no i 2023

Er du nysgjerrig på hva som gjorde oss til kundefavoritter i 2023?

Vi forstår hver kunde er unik, og vi er her for å gi deg god veiledning og hjelp når du trenger det. Er du ennå ikke kunde i KLP Banken? Da er du velkommen til å utforske tilbudet vårt, og bli en del av den stadig voksende gjengen vår.

Sjekk ut hva KLP Banken kan tilby deg

Se også

Familie med 2 barn

Derfor bør du velge KLP Banken

05.04.24

Har du jobb med pensjonsordning i KLP, eller får du utbetalt pensjon fra KLP? Da får du et rimelig og trygt banktilbud hos oss.

Du får de beste betingelsene på lån, sparing og dagligbanktjenester. Vi har åpen prisliste. Det betyr at du kan være trygg på at du alltid får de beste betingelsene - helt uten at du trenger å forhandle på pris.

Jorunn Ygre Storjohann

Gode lånebetingelser – enten du velger fast eller flytende rente

10.01.24

Hyppige renteøkninger merkes godt for alle med boliglån. Nå er det spesielt viktig å sjekke om du kan få bedre lånerente. KLP Banken tilbyr gode lånebetingelser til KLP-medlemmer, enten du velger fast eller flytende rente. 

Monica Stransmoe, Spesialkonsulent i KLP Banken beroliger: – Å bytte bank har blitt mye enklere enn folk tror! Foto: Privat
Monica Stransmoe, Spesialkonsulent i KLP Banken beroliger: – Å bytte bank har blitt mye enklere enn folk tror! Foto: Privat

Spar penger på å bytte bank

27.02.24

Lar du være å bytte bank fordi du ikke orker tanken på å flytte lån, få ny lønnskonto, ny PIN-kode og ny nett- og mobilbank?