Bank og lån

Har du jobb med pensjon i KLP? Da får du våre beste betingelser på lån, sparing og daglig bruk av banken. På denne siden finner du oversikt over alle våre produkter og tjenester. 

Logg inn i nettbanken

Bli bankkunde
Familie med 2 barn

En feil har oppstått

Vennligst prøv igjen senere

Sjekk om du er medlem

Fødselsnummer består av eksakt 11 siffer.
Vi trenger ditt fødselsnummer for å sjekke om du er registrert i vårt medlemsregister, da nyhetsbrev er forbeholdt våre medlemmer. Dataene sendes kryptert, så det er helt trygt å oppgi fødselsnummer.

Du er registrert som medlem i KLP!

Oppgi din e-postadresse:

Ikke gyldig epost
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du i at selskapene i KLP-konsernet kan sende deg gode råd og tilbud om pensjon, forsikring, bank og fondssparing på e-post / SMS. Du vil alltid ha anledning til å senere kunne reservere deg mot å få nyhetsbrev. Dette gjør du ved å bruke lenken nederst i mailen du får fra oss eller ved å oppdatere ditt samtykke på Min Side på klp.no.

Takk for din påmelding

Vi holder deg oppdatert!

Du er ikke registrert som medlem i KLP

En av Norges beste på dagligbank

Hos oss koster det ingenting å være kunde, du får god rente og bankkortet er gratis for deg som har jobb med pensjon i KLP. Du kan faktisk gå i pluss ved å bytte til oss, ta testen av dagligbank på Finansportalen.no.

Ta testen: Sjekk dagligbanken på Finansportalen.no

Nyttige tips og interessante artikler

KLP_Familietrio_ima187223

4 gode grunner til å velge KLP Banken

Vi har åpne priser, gode betingelser, trygge løsninger og er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar.

22.05.20

Grønt hjerte malt på en murvegg

Samfunnsansvar i KLP Banken

Ansvarlighet og bærekraft er viktig i alt vi gjør. Vi tar en aktiv rolle for å nå FNs bærekraftsmål. Dette gjør vi gjennom blant annet finansiering av samfunnsnyttige investeringer i offentlig og privat sektor, slik som energisparetiltak gjennom grønne lån. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med samfunnsansvar. 

14.05.20

Hyller med langstøvler

Se kontoer fra andre banker

Bruker du tid på å logge inn i flere nettbanker? Da kan du legge til kontoer du har i andre banker i vår nettbank og mobilbank. Få full oversikt ved å samle kontoene dine ett sted. Slik går du frem.

28.05.20