KLP_voksenDatter_far_gresset

En av Norges sikreste pensjonsordninger

Skal du ansette nye medarbeidere? Her er hvordan du kan bruke offentlig tjenestepensjon til å tiltrekke deg de beste kandidatene. 

Bruk Pensjonsguiden i rekrutteringen!

Det har aldri vært enklere å gi aktuelle kandidater oversikt over offentlig tjenestepensjon og alle fordelene som kommer med! Det eneste du trenger å gjøre er å sende en lenke - så har vi gjort resten.

Gå til Pensjonsguiden

Offentlig tjenestepensjon er en av Norges beste og sikreste pensjonsordninger. Den er fremforhandlet gjennom mange år av parter i arbeidslivet for å gi offentlige ansatte trygghet den dagen de slutter å jobbe, eller hvis noe uventet skulle skje. 

Tekst til stillingsannonsen

Den sikre pensjonsordningen er en fordel med å jobbe i det offentlige, og det burde nevnes i stillingsannonsen. Vi har derfor laget et forslag til hva du kan skrive om pensjon i stillingsannonsen:

I denne stillingen har du rett på en av Norges sikreste pensjonsordninger: offentlig tjenestepensjon. Der de fleste tjenestepensjoner kun utbetales i 10 år, er offentlig tjenestepensjon en utbetaling som varer fra den dagen du slutter å jobbe og livet ut. Pensjonen inkluderer også uføre- og etterlattepensjon hvis noe uventet skulle skje. Med pensjonsrett i KLP får du medlemspris og gunstige betingelser på en rekke bank, forsikring og spareprodukter.  

Du kan gjerne legge inn en lenke til artikkelen "Offentlig tjenestepensjon - kort fortalt"" for jobbsøkere som vil vite mer om pensjonsordningen. 

Vi har laget Pensjonsguiden som gir din nyansatte en god innføring i offentlig tjenestepensjon.

Gå til pensjonsguiden her

Før intervjuprosessen

Er du redd for å få spørsmål om pensjonsordningen når du intervjuer nye kandidater? Da anbefaler vi deg å se gjennom disse filmene.

Ønsker du mer utdypende informasjon om pensjonsordningen har vi oppsummert det viktigste i denne artikkelen.

Vi arrangerer også en rekke kurs i offentlig tjenestepensjon. Disse er gratis og åpne for alle som har pensjon i KLP. Du får en oversikt over kursene våre her.