barn mann leker

Tar du godt vare på dine ansatte?

Våre eiere er også våre kunder. På disse sidene finner du som arbeidsgiver i det offentlige mer informasjon om hva vi i KLP tilbyr dere av produkter, tjenester, kurs og aktiviteter.

Egenerklæring i forbindelse med hvitvaskingsregelverket

I disse dager mottar du som kunde en epost fra KLP om å fylle ut egenerklæring i forbindelse med hvitvaskingsregelverket.

KLP har et ansvar for å bekjempe økonomisk kriminalitet, svindelforsøk og ID-tyveri. Vi er lovpålagt å ha oppdatert kundeinformasjon og legitimasjon på alle kundene våre, slik at vi kan beskytte de økonomiske interessene deres og ivareta samfunnsansvaret vårt. Vi må ha hjelp fra dere for å få dette på plass, derfor ber vi om at du som kunde fyller ut egenerklæringen.

knytte never sammen - teambuilding

KLPs arbeidsmiljønettverk

Nettverket er en møteplass for prosjekter som jobber med arbeidsmiljøutvikling i kommuner, fylkeskommuner og helseforetak. Prosjektene deler av sine erfaringer og får faglig påfyll av hverandre, KLP og eksterne foredragsholdere. 

Les mer om nettverket og HMS arbeid

Kundeside

På Kundeside kan du blant annet:

  • administrere ansatte
  • administrere pensjonssøknader
  • finne budsjett- og regnskapsinformasjon
  • finne nøkkeltall og rapporter
  • melde en skade
  • se betalingsplaner og lånedokumenter

Logg inn

Klimatiltak fra norske kommuner

Flytebrygge på fjorden

Gjennom KLPs klimapris 2019 ble det nominert 30 klimatiltak fra 26 kommuner. For å gjøre det enkelt å lære og å bli inspirert, har vi samlet alle bidragene her. 

Bli inspirert

Jordklode

Vi finansierer bærekraftig byutvikling, infrastruktur og natur 

Visste du at pensjonspengene bidrar til grønn omstilling og vekst i kommune-Norge 

Les mer om vårt samfunnsansvar 

Interessante artikler

EPSI_V2

KLP har de mest fornøyde bedriftskundene

09.11.20

KLP har for det tiende året på rad de mest fornøyde bedriftskundene på skadeforsikring, viser årets EPSI-undersøkelse. KLP kommer også best ut på skadeoppgjør, og fremstår som et solid og pålitelig forsikringsselskap.

bygning fjell snø vann

Pensjonspengene er med på å bygge Norge

20.04.21

En stadig større andel av pensjonspengene dine investeres i Norge og bidrar til å utvikle lokalsamfunn og norsk næringsliv.

 

Eigersund kommune.
Eigersund kommune.

Pensjonspengene som utvikler Eigersund  

08.04.21

Visste du at kommune- og helse-Norges pensjonspenger er med på å utvikle gode lokalsamfunn? «KLP klarer å være både små og store samtidig», sier ordføreren i Eigersund, hvor KLP Banken har gitt finansiering til alt fra mannskorets klubbhus til den store havneutbyggingen.