KLP Trykktanker: satsning på næringsliv i Nord-Norge

KLP Trykktanken er en intensiv utviklingsprosess for å kvalifisere og utvikle forretningsideer og investeringsmuligheter i tidlig fase. Nå ser vi etter kandidater i Nord-Norge.

Vi har sett at det er lite kapital, og spesielt lite risikovennlig kapital til næringslivsprosjekter som er i en tidlig fase i Nord- Norge. Et av såkorn-selskapene KLP investerer pensjonspenger i, CoFounder ønsker å satse i Nord-Norge. Derfor har vi inngått et samarbeid med dem om å gjennomføre noe som vi kaller KLP Trykktank-prosesser i landsdelen. 

KLP Trykktank er en intensiv utviklingsprosess for å kvalifisere og utvikle forretningsideer og investeringsmuligheter i tidlig fase. Ved hjelp av et tverrfaglig team som utvikler ideen mot en forretningsplan. CoFounder leder programmet, og samarbeider med SINTEF og regionale kunnskaps- og innovasjonsmiljøer, klynger og universiteter. KLP er med som finansiell partner.

De fire trykktankene i Nord-Norge er:

  • DIGITALISERING: Bodø Lanseres 17. mars
  • MARINE RÅSTOFF: Tromsø lanseres i mai
  • INDUSTRI: Mo i Rana i september
  • HAVROM : Vesterålen oktober

Les mer her Trykktanken | CoFounder

Interessert i å vite mer om KLP Trykktank? Ta kontakt med Vilde Kvarberg i CoFounder.

Interessante artikler

PingMe garn
PingMe garn

Pensjonspengene redder havet og skaper arbeidsplasser 

22.02.22

Ved å investere i pensjonspengene i gründerbedrifter, finansierer KLP fremtidens arbeidsplasser i kommunene. Et sånt oppstartselskap er OSAC. De bidrar i tillegg til å løse en global miljøutfordring.

Havn

Se hvordan pensjonspengene er investert i ditt lokalsamfunn

28.11.23

Aldri før har så mange pensjonskroner vært investert i norske lokalsamfunn. Pensjonspengene skal ikke bare vokse til fremtidens pensjonister trenger dem. De skal også bidra til positiv utvikling i hele Norge. Her kan du se hvordan pensjonspengene er investert i din kommune.