Header_foredragsholdere

KLP Kommunekonferansen 2020

5. og 6. mars i Trondheim.

Se programmet

Kommunekonferansen 2020: Kan livsglede effektiviseres?

Teknologiomstillingen har bare så vidt begynt, overgangen til lavutslippssamfunnet kan ikke vente lenger og den store eldrebølgen er rett rundt hjørnet. Er det fortsatt mulig for kommunene å legge til rette for gode samfunn der mennesket er i sentrum?

Løsningene på fremtidens utfordringer i kommunene ligger i krysningspunktet mellom teknologi og medmenneskelighet, men det aller viktigste er å ivareta livsgleden og livskvaliteten til menneskene som bor der. På årets Kommunekonferanse har vi samlet noen av de fremste forskerne, gründerne og eksemplene på hvordan teknologi, ildsjeler og innovativ tankegang kan skape gode liv for menneskene i kommunen.

Vi ser blant annet på hvordan varm teknologi kan være en del av løsningen for bedre eldrehelse, og hvordan annerledes tankegang i skolen kan fremme livsgnist i en ungdomsgenerasjon preget av bekymring. Vi stiller spørsmålet om det mulig å begrense demens, og presenterer den nyeste forskningen på hva som skal til for å leve lykkelig - lenge.

Se program

Praktisk informasjon

Tid: 5. – 6. Mars 2020
Sted: Hotel Scandic Nidelven, Trondheim
Pris: kr. 3 500,-.
Påmelding er bindende.
Informasjon om avbestilling Avbestilling før 17. februar belastes et avbestillingsgebyr på kr 250,- + mva. Kun skriftlig avbestilling aksepteres. Sendes support@proviso.no. Ved kansellering etter avbestillingsfristen den 17. februar er det ingen refusjon.

Viktig beskjed! Kveldsarrangementet hos KLP Banken onsdag 4. mars blir flyttet til Scandic Hotel Nidelven. Oppmøte i baren ved restauranten klokken 19:00. Grunnen er at kontorlokalenes utforming er ikke velegnet for å avvikle et minglearrangement i disse virustider. 

Hvem kan delta?

Denne konferansen er forbeholdt kommuneadministrasjon og folkevalgte politikere i alle Norges kommuner, samt samarbeidspartnere av KLP.

Svein Tore Bergestuen

Konferansier

Svein Tore Bergestuen er årets konferansier, og skal bidra med et skråblikk på temaene som blir tatt opp. Bergestuen er kjent som journalist, forfatter, kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier og tidligere politisk rådgiver. Han har ledet flere tusen debatter på radio, TV og direkte fra scenen. 

Vil du holde deg oppdatert?

Meld deg på Kommunekonferansen-arrangementet på Facebook! Her vil vi dele praktisk informasjon, relevante artikler og lansere foredragsholderne i tiden fram mot konferansen. 

Se Kommunekonferansen 2020 på Facebook