KLP Kommunekonferansen 2021

Åtte direktesendinger med åtte temaer fra åtte forskjellige steder i landet gjennom resten av året! 

8. juni sendte vi i fra Bergen. Se sendingen her.

Bodø 24. august kl. 10 - 11:30

Slik kan kommunen bygge sterkere lag.

Program kommer nærmere.

 

Meld deg på her!

Ved å melde deg på her vil du motta informasjon på e-post om programmet, gjester, datoer og steder - og du vil også få en påminnelse hver gang de digitale sendingene starter.

KLP Kommunekonferansen kommer til deg

I år drar KLP Kommunekonferansen på turne rundt om i landet, med åtte fantastiske direktesendinger du kan se digitalt hvor enn du befinner deg. Sendingene varer mellom 60 og 90 minutter.

24. august 2021: Bodø
Hvordan greier kommune-kulturene pandemi, nye samarbeidsformer og trang kommuneøkonomi? Slik kan kommunen bygge sterkere lag.
22. september 2021: Ålesund
By og land hand i hand? Nye løsninger for matproduksjon, kommunale tjenester og -infrastruktur som knytter gode bånd mellom by og land.
14. oktober 2021: Tromsø
Elektrifisering av kommune-Norge: Hvordan skal elektrifiseringen skje og hva er dilemmaene?
11. november 2021: Arendal
Psykisk helse og unge uføre: Hvilket kommune-tilbud kan bidra når de unge sliter?
1. desember 2021: Lillehammer
Hvor skal Norge på energisiden og hva betyr det for kommunen?
Januar 2022: Oslo
Eie eller leie?
Trondheim 
Hva slags distriktspolitikk skal vi ha i Norge? Styrt avvikling eller utvikling?
Bergen 
Klarer kommunene å ta vare på naturverdiene? Slik kan vi få til en bærekraftig næringsutvikling.

Programledere

Mye blir annerledes med KLP Kommunekonferansen 2021, med det er noen tradisjoner vi med glede viderefører: For femte året på rad får vi med oss journalist og programleder Svein Tore Bergestuen. Med sitt umiskjennelige skråblikk skal han lede alle konferansesendingene sammen med KLPs direktør for kundeseksjonen, Cathrine Hellandsvik og samfunnsansvarsdirektør Heidi Finskas.

IMG_8122_rawfarger_liggende_BW

Kan alle se konferansen digitalt?

De digitale sendingene vil strømmes åpent for alle på klp.no! Husk allikevel å meld deg på i skjemaet ovenfor, så holder vi deg oppdatert og du får en påminnelse før hver sending.

Konferansen tar for seg temaer, har gjester og innslag som er spesielt relevant for kommunene.

Bli med som konferansedeltaker

På grunn smittevernhensyn, er det et begrenset antall deltakere som kan være med fysisk. Vi vil derfor sende ut personlige invitasjoner til kommuneadministrasjon og folkevalgte politikere i hver landsdel vi skal besøke.

Når KLP Kommunekonferansen kommer til din region, vil politisk og administrativ kommuneledelse motta en eksklusiv invitasjon til å delta fysisk på konferansen. 

Som konferansedeltaker vil du se på konferansen som publikum i salen, bli med på et idéverksted ledet av Ove Daniel Jakobsen, som til vanlig leder utopiverksteder i kommuner over hele Norge, og spise lunsj med kolleger fra din region.

KLPs fremtidspris for kommunene

Har din kommune utviklet nye måter å løse noen av de store samfunnsutfordringene på? Da vi vil høre fra deg! De tre beste tiltakene, prosjektene eller idéene blir belønnet med 250 000, 150 000 og 100 000 kroner, og vil bli presentert på KLP Kommunekonferansen høsten 2021.

Les mer om KLPs fremtidspris