Gjester_Hamar_25mai2

Sier vi sannheten om alvoret i helsesektoren?

Alle har hørt om bemanningsmangel og budsjettkutt i helsesektoren. Men forstår vi egentlig hva det betyr, og tørr politikerne å snakke om det? Og hvilken rolle spiller mediene når folk flest skal forstå av krisen vil kreve av oss? 

Torsdag 25. mai besøkte KLP Kommunekonferansen Hamar. 

Se sendingen her!

Trykk på de fire pilene i nedre høyre hjørne for å få fullskjerm.

Meld deg på Kommunekonferansen 2024 i Trondheim

7. og 8. mars 2024 inviterer vi kommuneledere fra hele landet til to inspirerende dager på Scandic Nidelven. Ved å melde på tre eller flere fra samme kommune innen 15. juni, får dere 20% avslag på hele bestillingen.

Meld dere på

     

Les gjerne også

Kommunekonferansen-hamar

– Ærlighet er første bud når vi snakker om helsekrisen

25.05.23

Det er liten tvil om at kommune- og helse-Norge står overfor en bemanningskrise. Spørsmålet er hvordan vi skal løse den, og ikke minst snakke om hva det betyr for den enkelte av oss.

– Vi mangler ikke penger, men folk som kan jobbe

02.06.23

For første gang opplever Norge at det blir færre folk i arbeidsfør alder enn i generasjonen før. Samtidig blir befolkningen eldre, og flere trenger helsehjelp. – Det finnes løsninger, men da må vi først være enige om problemet, sier Gunnar Bovim, leder av Helsepersonellkommisjonen. 

 

Kommende sendinger i 2023

I tillegg til to dager fysisk konferanse i Trondheim i mars, inviterer vi igjen til halvannentimers direktesendte konferansesendinger fra rundt om i landet som du kan se gratis her på KLP.no:

  • I august deltar vi på Arendalsuka
  • I desember skal vi til Ullensaker

Tidligere konferanser

Psst! Du kan også høre alle sendingene som podcast

 

Om konferansen

I mer enn 20 år har vi samlet kommuneledere i Trondheim til en todagers konferanse med faglig påfyll, inspirasjon, læring og mingling. I år er intet unntak, og 9. og 10. mars inviterer vi igjen administrative og kommunale kommuneledere til Scandic Nidelven. Les mer om 2023-konferansen her.

I tillegg til den årlige fysiske konferansen i mars, har vi gjennom året digitale sendinger på halvannen time som tar opp aktuelle temaer for kommuneledere. Disse er bygd opp som TV-sendinger, med et stort knippe ulike gjester, innslag og historier fra hele landet.