Kampen om krafta - finnes det en fredelig vei?

Se sendingen fra Maihaugen på Lillehammer.

Programledere

Journalist og programleder Svein Tore Bergestuen leder alle konferansesendingene sammen med KLPs direktør for kundeseksjonen, Cathrine Hellandsvik og samfunnsansvarsdirektør Heidi Finskas.

IMG_8122_rawfarger_liggende_BW

KLP Kommunekonferansen 2022

10. og 11. mars 2022 kan vi endelig samles i Trondheim igjen! 

Les mer og meld din interesse her.

Kan alle se konferansen digitalt?

De digitale sendingene vil strømmes åpent for alle på klp.no! Husk allikevel å meld deg på i skjemaet ovenfor, så holder vi deg oppdatert og du får en påminnelse før hver sending.

Konferansen tar for seg temaer, har gjester og innslag som er spesielt relevant for kommunene.

Bli med som konferansedeltaker

På grunn smittevernhensyn, er det et begrenset antall deltakere som kan være med fysisk. Vi vil derfor sende ut personlige invitasjoner til kommuneadministrasjon og folkevalgte politikere i hver landsdel vi skal besøke.

Når KLP Kommunekonferansen kommer til din region, vil politisk og administrativ kommuneledelse motta en eksklusiv invitasjon til å delta fysisk på konferansen. 

Som konferansedeltaker vil du se på konferansen som publikum i salen, bli med på et idéverksted ledet av Ove Daniel Jakobsen, som til vanlig leder utopiverksteder i kommuner over hele Norge, og spise lunsj med kolleger fra din region.

Interessante artikler

Blir dette strømprisopprørets tiår?

15.10.21

Det finnes folk i Norge også som har skyhøye strømregninger, og er nødt til å kutte oppvarmingen til et minimum og fryse seg gjennom vinteren. Det kom frem på KLP Kommunekonferansen i Tromsø 14. oktober.

Hvordan skaper vi byen og bygda folk elsker å bo i?

13.10.21

De gode bygdene får til å etablere en slags stolthet som kommer til uttrykk i hvordan man snakker med hverandre om bostedet sitt. Det kom frem på KLP Kommunekonferansen i Ålesund 22. september.

Hvordan det står til med ansatte i offentlig sektor?

19.11.21

Tallene til KLP viser at de siste fem årene har det vært et relativt stabilt uttak av uførepensjon, men kjønnsforskjellene øker. Det kom frem på KLP Kommunekonferansen i Bodø 24. august.