Header_foredragsholdere

KLP Kommunekonferansen

Vi sees 11. og 12. mars 2021 i Trondheim!

KLP Kommunekonferansen 2020: Kan livsglede effektiviseres?

Teknologiomstillingen har bare så vidt begynt, overgangen til lavutslippssamfunnet kan ikke vente lenger og den store eldrebølgen er rett rundt hjørnet. På Kommunekonferansen 2020 lurte vi derfor på om det fortsatt er mulig for kommunene å legge til rette for gode samfunn der mennesket er i sentrum?

Løsningene på fremtidens utfordringer i kommunene ligger i krysningspunktet mellom teknologi og medmenneskelighet, men det aller viktigste er å ivareta livsgleden og livskvaliteten til menneskene som bor der. På Kommunekonferansen 2020 samlet vi noen av de fremste forskerne, gründerne og eksemplene på hvordan teknologi, ildsjeler og innovativ tankegang kan skape gode liv for menneskene i kommunen.

Programmet for 2020

Praktisk informasjon

Tid: 11. – 12. Mars 2021
Sted: Hotel Scandic Nidelven, Trondheim

Påmelding for KLP Kommunekonferansen 2021 åpner snart.

Hvem kan delta?

Denne konferansen er forbeholdt kommuneadministrasjon og folkevalgte politikere i alle Norges kommuner, samt samarbeidspartnere av KLP.

Svein Tore Bergestuen

Konferansier

Med sitt unike skråblikk og raske replikker, har Svein Tore Bergestuen gjennom de siste årene blitt en viktig del av KLP Kommunekonferansen. Bergestuen er kjent som journalist, forfatter, kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier og tidligere politisk rådgiver. Han har ledet flere tusen debatter på radio, TV og direkte fra scenen.