KLP Kommunekonferansen 2021

Åtte livesendinger med åtte temaer fra åtte forskjellige steder i landet. I 2021 blir det KLP kommunekonferanse gjennom hele året! Når vi kommer til din landsdel kan du bli med fysisk som konferansedeltaker, og alle de andre sendingene kan du følge digitalt!

I 2021 kommer KLP Kommunekonferansen til deg

Det er vanskelig å spå hvordan konferanseåret 2021 kommer til å bli, men uavhengig av smittesituasjonen er en ting klart: de aller fleste av oss har endret konferansevanene våre. KLP Kommunekonferansen blir derfor ikke avholdt som en todagers konferanse i Trondheim i mars slik det har pleid å være, men blir i stedet delt opp i åtte korte direktesendinger som du kan se digitalt - hvor enn du befinner deg i landet. 

Men det er også viktig for oss å ivareta noe av det som gjør KLP Kommunekonferansen til en av Norges viktigste møteplasser for kommuneadministrasjon og folkevalgte lokalpolitikere, nemlig muligheten til å møtes. Derfor gjør vi det annerledes i 2021, og tar heller med konferansen til der du er. Og når vi kommer til deg, er du hjertelig velkommen til å bli med på en fysisk halvdagskonferanse sammen med kolleger fra hele landsdelen.

Program

Tematikk, gjester, datoer og lokasjoner for hvert sted annonseres snart. Folkevalgte politikere og kommuneadministrasjon vil motta egen invitasjon til å bli med fysisk.

Tid

Sted

Februar Bergen
Mars Trondheim
April Ålesund
Mai Bodø
Juni Tromsø
August Oslo
September Hamar
Oktober Kristiansand

 

Se sendingen digitalt

Én gang i måneden, gjennom nesten hele 2021, tar vi med oss KLP Kommunekonferansen til et nytt sted i Norge. På hvert sted vil vi arrangere en time digital konferanse, med intervjuer, foredrag, innslag og debatter knyttet til dagens tema. Sendingen vil streames åpent her på KLP.no.  

Bli med som konferansedeltaker

Når KLP Kommunekonferansen kommer til din landsdel får du anledning til å være med som fysisk konferansedeltaker. Her vil du først bli invitert til å se på konferansen som publikum i salen, før du etterpå vil få delta på et eksklusivt konferanseopplegg bestående av både workshoper, lunsj og mingling med kolleger fra hele landsdelen. 

Hvem kan delta?

Konferansen tar for seg temaer, gjester og innslag som er spesielt relevant for kommunene. De digitale sendingene vil strømmes åpent, og hvem som helst kan se disse.

Det er et begrenset antall deltakere som kan være med fysisk. Vi vil derfor sende ut personlige invitasjoner til kommuneadministrasjon og folkevalgte politikere fra landsdelen vi besøker.