KLP Kommunekonferansen

Kommunekonferansen er vårt årlige møtested for kommuner og fylkeskommuner, der vi fokuserer på aktuelle utfordringer og muligheter innen økonomi, ledelse, bærekraft, og velferdsteknologi.

Se sendingen fra mars 2024 

Påmeldingen til 2025 er i gang

Ikke gå glipp av Kommunekonferansen 13. og 14. mars 2025 - sikre deg plass allerede nå!

Tilbakemeldinger


Fantastisk konferanse - er kjempeimponert over den jobben dere har gjort med å finne gode tema som er tidsaktuelle og engasjerte alle. Veldig gode gjester og fantastisk jobb av programledere. 12 av 10 poeng


Utrolig "spot on". Gjennomarbeidet og godt sammenhengende. Fra store internasjonale spørsmål og ned til individnivå. Dette var rett og slett en opplevelse. Jeg har med meg mange av inntrykkene i ryggmargen videre.


Jeg tror det må være den beste konferansen jeg har vært på og jeg har 30 år bak meg som konferansedeltaker


Tusen takk for ei fantastisk god oppleving. Godt fagleg innhald som tek tak i det som er utfordringane for oss alle. At konferansen er krydra med gode programmleiarar, generelt og Bergestuen spesielt, gjer noko med heilskapen. 

Tidligere konferanser

Magdi-kommunekonferansen-24

2024: Kommuneledelse for en ny tid

21.03.24

Vi mangler ikke bare folk for å dekke det økende behovet innen helse og omsorg, også Forsvaret og det grønne skiftet vil kreve sitt. Hvordan skal vi møte det enorme behovet for hoder og hender innen så mange sektorer på en gang?

Deeyah_khan_dialog_kommunekonferansen

2023: Klarer vi å bygge bro i kampens hete? 

14.11.23

Kommunekonferansen i Trondheim 2023 hadde to hovedtemaer: Hvordan skal kommunene klare å levere flere og bedre tjenester enn noen gang, samtidig som økende polarisering og tøft ytringsklima skaper avstand og truer lokaldemokratiet?

Skjermbilde 2022-12-09 kl. 09.42.00

2022: Hvilken fremtid ønsker du deg inn i?

29.03.22

Kommunekonferansen 2022

Møt den tidligere syriske flyktningen Omar Alshogre, Ole Gustav Narud fra kommunal- og distriksdepartementet, Gunn Marit Helgesen fra KS og Morten Wolden fra Trondheim kommune. Vi fikk også besøk av fremtidsforskere, lykkeforskere, ordførere og to inspirerende jenter som driver podcasten Hemma.

Om konferansen

I mer enn 20 år har vi samlet kommuneledere i Trondheim til en todagers konferanse med faglig påfyll, inspirasjon, læring og mingling.

I tillegg til den årlige fysiske konferansen i mars, har vi gjennom året digitale sendinger på halvannen time som tar opp aktuelle temaer for kommuneledere. Disse er bygd opp som TV-sendinger, med et stort knippe ulike gjester, innslag og historier fra hele landet.