IMG_4138

Sikre deg plass på Kommunekonferansen 2025

Hold av 13. og 14. mars 2025 til KLP Kommunekonferansen på Scandic Nidelven! I år ble konferansen helt full, så hvis du vil sikre deg plass kan det være lurt å melde seg på allerede nå. Og du, hvis dere er tre eller flere som melder dere på fra samme kommune får dere vår aller beste pris med både early bird- og grupperabatt!

Meld deg på

Praktisk informasjon

Når? 
13. og 14. mars 2025

Hvor?
Scandic Nidelven i Trondheim

Hvem?
KLP Kommunekonferansen er en av Norges viktigste møteplasser for øverste politisk og administrativ kommuneledelse. 

Hva skjer på konferansen?

Kommunekonferansen tar for seg relevante temaer for kommuneledelsen, ofte knyttet til utfordringene kommunene står i, gjennom inspirerende samtaler, intervjuer, paneldiskusjoner, filmer og innlegg.

Det faglige programmet begynner torsdag morgen, og varer til ettermiddag. På torsdag kveld er det først konsert i Nidarosdomen, før kvelden fortsetter med konferansemiddag med underholdning. Fredag er det faglig opplegg frem til lunsj. Lunsjen begge dager serveres i restauranten på Scandic Nidelven, og festmiddagen foregår konferansesalen.

For de som ankommer kvelden før, altså onsdagen, er det et uformelt treff i KLP Bankens lokaler med tapas og forfriskninger.

Hva koster det?

Ordinær pris er 4250 kr, men hvis du bestiller innen 1. desember får du early bird-pris til 3950 kr. I tillegg tilbyr vi en grupperabatt på 20 prosent, også på toppen av early bird-prisen, hvis det er tre eller flere fra samme kommune.

Se hva som skjedde på KLP Kommunekonferansen 2024

Tre menn på scene diskuterer.

Usikker på om Kommunekonferansen passer deg og din ledergruppe? Ta en titt på årets program og den digitale sendingen på 1,5 time fra konferansen i Trondheim i 2024 her.


Fantastisk konferanse - er kjempeimponert over den jobben dere har gjort med å finne gode tema som er tidsaktuelle og engasjerte alle. Veldig gode gjester og fantastisk jobb av programledere. 12 av 10 poeng


Utrolig "spot on". Gjennomarbeidet og godt sammenhengende. Fra store internasjonale spørsmål og ned til individnivå. Dette var rett og slett en opplevelse. Jeg har med meg mange av inntrykkene i ryggmargen videre. 


Jeg tror det må være den beste konferansen jeg har vært på og jeg har 30 år bak meg som konferansedeltaker


Tusen takk for ei fantastisk god oppleving. Godt fagleg innhald som tek tak i det som er utfordringane for oss alle. At konferansen er krydra med gode programmleiarar, generelt og Bergestuen spesielt, gjer noko med heilskapen.

Fra kommunekonferansen

nok-folk-forsvarssjef-kristoffersen

Har vi nok folk?

15.03.24

Vi trenger folk til å gjennomføre det grønne skiftet, vi skal styrke forsvaret og ruste oss til eldrebølgen. Hvor skal vi finne alle dem som skal gjøre disse jobbene, var ett av de store spørsmålene på KLP kommunekonferansen i Trondheim.

Magdi-kommunekonferansen-24

– Likegyldighet er marerittet

13.03.24

At folk går lei av dårlige nyheter og føler på apati er det verste som kan skje oss, mener NRK-korrespondent Yama Wolasmal. Å stå opp og blande seg inn, er en del av min egyptiske kultur, sier artist Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid. Det ble et sterkt møte mellom de to under Kommunekonferansen i Trondheim.

frosta-endre-Cathrine

Frosta-saken: Leder for en bygd i krise

15.03.24

Sommeren 2022 sprakk den såkalte Frosta-saken. En kommunelege er nå tiltalt for 34 voldtekter og overgrep på over 200 kvinner. Hvordan taklet den ferske kommunedirektøren krisen som siden har påvirket hele bygda?