A IMG_0668

Kommunekonferansen 2024

7. og 8. mars inviterer vi, som vi har gjort i mer enn 20 år, til inspirerende, lærerike og hyggelige dager på Scandic Nidelven i Trondheim. Ta gjerne med dine nærmeste kollegaer, og treff andre kommuneledere fra hele Norge. Vi sees i mars!

Melder du deg på før 1. desember kan du sikre deg early bird-pris.

Meld deg på!

Praktisk informasjon

Når 

7. og 8. mars 2024. I tillegg inviterer vi alle som ankommer kvelden før til et hyggelig og uformelt treff i KLP Bankens lokaler.

Hvor 

På Scandic Nidelven sentralt i Trondheim. Hotellrom kan bestilles når du melder deg på.

Hvem

KLP Kommunekonferansen er forbeholdt administrative og politiske kommuneledere. Konferansen brukes ofte til team building, så ta gjerne med hele ledergruppen!

Program 

Konferanseprogrammet begynner torsdag morgen og inkluderer lunsj i restauranten på Scandic Nidelven. Etter det faglige opplegget inviterer vi til en minneverdig konsert i Nidarosdomen, før kvelden avsluttes med middag og underholdning. 

Fredag fortsetter det faglige programmet før vi avslutter konferansen med en felles lunsj.

Ordinær deltakelse koster 3950 kr og inkluderer lunsj begge dager, samt middag torsdag. Hvis du bestiller før 1. desember 2023 får du early bird-pris til 3450 kr. Eventuell hotellovernatting kommer i tillegg.

Vi vil komme med mer informasjon om årets tema og foredragsholdere i månedene fremover.

Om Kommunekonferansen

I mer enn 20 år har vi samlet kommuneledere i Trondheim i uke 10 til en todagers konferanse med faglig påfyll, inspirasjon, læring og mingling.

I tillegg til den årlige fysiske konferansen i mars, har vi gjennom året digitale sendinger på halvannen time som tar opp aktuelle temaer for kommuneledere. Disse er bygd opp som TV-sendinger, med et stort knippe ulike gjester, innslag og historier fra hele landet. Før vi treffes i Trondheim i mars, skal vi ha konferansesending om ekstremvær og klimatilpasning 21. novemeber kl. 10:00.

Legg gjerne tidspunktet i kalenderen din allerede nå.

Se deler av Kommunekonferansen 2023

Er du usikker på om Kommunekonferansen passer deg og dine kollegaer, eller kanskje du bare ikke klarer å vente helt til mars?

I mellomtiden kan du kose deg med en liten del av konferansen som ble avholdt i mars 2023. Se blant annet den prisbelønte filmskaperen og menneskerettighetsaktivisten Deeyah Kahn, filosof Einar Øverenget og dialogekspert Chro Bohran.

Se sendingen

Les også

Deeyah_khan_dialog_kommunekonferansen

Hvordan fremme dialog fremfor konflikt?

15.03.23

Som 17-åring måtte norske Deeyah Khan flykte til England for å slippe unna ekstreme holdninger. De siste ti årene har hun nesten ikke gjort annet enn å snakke med ekstremister. Har hennes form for dialog noe å lære ledere og politikere i kommunesektoren?

Kommunekonferansen_Hilsen_eldre

Seniorer som en ressurs – ikke problem

15.03.23

Seniorene kan være en del av løsningen på fremtidens bemanningsutfordringer, mener Fafo-forsker Anne Inga Hilsen. 

Redningen var en utstrakt hånd

12.07.22

I disse dager er millioner av mennesker på flukt fra Ukraina. Omar Alshogre vet så altfor godt hvordan de har det. I 2015 kom han som flyktning til Sverige, etter å ha sittet tre år i fengsel i Syria. - Hver og en av oss sitter med nøkkelen til integrering, mener han.