KLP Kommunekonferansen 2022

Vi håper det snart vil være mulig å møtes igjen, og inviterer for 21. gang kommuneledere fra hele Norge til KLP Kommunekonferansen i Trondheim i uke 10. Få med deg inspirerende foredrag, spennende samtaler og etterlengtet treff med kolleger fra nær og fjern, 10. og 11. mars 2022!

Meld deg på nå!

Tema: Hvilken fremtid ønsker du deg inn i?​

Hvordan unngår vi kommune- og helsekollaps? Pandemi, demografiutvikling, utenforskap og klima- og natur-krise krever ikke bare helt nye svar, men også nye spørsmål. Gjennom foredrag, inspirasjonsappeller og idéverksteder, inviterer vi i KLP, i samarbeid med KS Partnerskap for radikal innovasjon, kommuneledere fra alle Norges hjørner til en todagers konferanse om hvordan fremtiden vi ønsker å skape sammen kan se ut.

    

Utvalgte foredragsholdere

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Verdenskjent foredragsholder med fokus på fremtiden, innovasjon, teknologi og adferdsendringer.

Victor Norman

Victor Norman

Norsk økonomiprofessor og Høyre-politiker

Gunn Marit Helgesen

Gunn Marit Helgesen

Styreleder i KS

Bjørn Arild Gram

Bjørn Arild Gram

Kommunal- og distriktsminister (Sp)

Program

Onsdag 9. mars

Som alltid, inviterer vi til en uformell kveld i KLP Bankens lokaler fra klokken 19. Vi byr på forfriskninger og enkel servering.

Torsdag 10. mars

08:00 - 09:00: Registrering og lett frokostservering

09:00 - 11:30: Hovedforedrag og samtaler

11:30 - 12:30: Lunsj

12:30 - 17:00: Inspirasjonsappeller og idéverksteder

18:00 - 19:00: Konsert i Nidarosdomen

20:00: Konferansemiddag med underholdning

Fredag 11. mars

09:00 - 12:30: Foredrag og samtaler

12:30 - 13:30: Lunsj

Praktisk informasjon

10. og 11. mars 2022 håper vi igjen å kunne samle politisk og administrativ kommuneledelse fra hele Norge til en todagers konferanse på Scandic Nidelven i Trondheim. Opplegget ligner i stor grad på Kommunekonferansen slik den har blitt gjennomført tidligere, men nytt av året er at det er satt av tid til kortere inspirasjonsappeller og idéverksteder.

Påmelding er forbeholdt administrativ og politisk kommuneledelse, men det er lov å ta med kolleger og reise som en gruppe. Det er begrenset med plasser, så vær rask med påmeldingen!

Konferansen koster 3750 kr per person, og inkluderer lunsj og mellommåltider begge dager, samt middag 10. mars. Melder du deg på før 14. januar får du early bird-pris og betaler kun 3250. Hotellovernatting kommer i tillegg.

Vi vet at det er vanskelig å planlegge midt i en pandemi, derfor er det fri avbestilling frem til 10. februar. Skulle vi ikke kunne avholde konferansen grunnet nasjonale eller lokale smitteverntiltak vil konferansen flyttes eller avgiften returneres.

Få også med deg

Svein Tore Bergestuen

Svein Tore Bergestuen, journalist, medieviter og programleder, skal lede konferansen sammen med KLPs Heidi Finskas og Cathrine Hellandsvik. 

IdaBjorvik_JulieB_R1-08626-022A

Julie Bergan skal synge i Nidarosdomen og under festmiddagen torsdag kveld.

Ove

Ove Daniel Jakobsen er professor i økologisk økonomi ved Nord universitet. Til daglig gjennomfører han utopiverksteder over hele Norge, og vil bidra med sin metode på KLP Kommunekonferansen.