En lang rekke med hus langs en brygge

KLP Kommunekonferansen 2022

10. og 11. mars skal vi endelig samles i Trondheim igjen. Hvis du er like klar som oss til å få oppleve den gode gamle Kommunekonferanse-følelsen, så hold av datoen!

Endelig kan vi treffes på KLP Kommunekonferansen igjen

10. og 11. mars 2022 ønsker vi igjen å samle politisk og administrativ kommuneledelse fra hele Norge til en todagers konferanse på Scandic Nidelven i Trondheim. Dette har vi gledet oss til!

Som vi har gjort i mer enn 20 år, inviterer vi til to dager med faglig input, inspirasjon og mingling med kommune-kolleger fra alle Norges hjørner.

Opplegget vil ligne på det mange kjenner fra tidligere Kommunekonferanser, men vi har også lært et triks eller to under pandemien som vi vil ta med oss. Målet er fortsatt det samme; å fortsette å være den viktigste møteplassen for kommuneledere i Norge.

Mer informasjon om program, foredragsholdere og gjennomføring vil komme i tiden fremover, men inntil videre må du gjerne holde av datoen og melde din interesse ved å fylle inn skjemaet til høyre. Der kan du også fortelle oss om du helst ønsker å delta digitalt eller fysisk, som vil hjelpe oss i planleggingen fremover.

Vi håper vi ser deg i mars 2022!

Meld din interesse

Kunne du tenkt deg å bli med på Kommunekonferansen 2022 i Trondheim? Gi oss beskjed, så vil vi holde deg oppdatert når programmet er klart! OBS: Dette er ikke en påmelding, kun en anledning for oss å lodde interessen. Den faktiske påmeldingen vil komme nærmere konferansen.