Hyller med langstøvler

Se kontoer fra andre banker

Bruker du tid på å logge inn i flere nettbanker? Da kan du legge til kontoer du har i andre banker i vår nettbank og mobilbank. Få full oversikt ved å samle kontoene dine ett sted. Slik går du frem.

Fordeler ved å ha kontoene samlet: 

  • Oversikt over alle kontoene dine ett sted
  • Betale fra kontoer i andre banker
  • Enkelt å sjekke saldo på alle kontoene dine
  • Bedre oversikt over økonomien din

Dette får du tilgang til 

Når du legger til kontoer fra andre banker får du tilgang til kontoens navn, kontonummer og saldo. I tillegg kan du betale fra kontoen og se siste bevegelser. 

Fra starten og inntil videre er det kun sparekontoer og brukskontoer i andre banker du kan legge til og se i nettbanken. Noen banker vil også gi deg muligheten til å se saldo på kredittkort. Det er ikke mulig å legge til lån. 

Slik legger du til kontoer 

  1. Logg inn i nettbanken og gå til menyvalget "Legg til konto fra annen bank".
  2. Velg hvilken bank du ønsker å hente kontoer fra.
  3. Identifiser deg med BankID eller BankID på mobil

I mobilbanken velger du "Konto" og "Kontoer andre banker" fra menyen.

Etter du har identifisert deg og samtykket vil du se de i kontooversikten din. Hvis du ønsker å gjøre endringer, for eksempel legge til flere kontoer eller slette noen av de du allerede har lagt til, kan du gjøre det når som helst.

Nyttig å vite om tjenesten

Det er opp til deg hvilke kontoer du ønsker å legge til og se hos oss. Du må samtykke til at kontoene dine legges til. Ved å gjøre det får du samlet alt på ett sted, og får en bedre oversikt over økonomien din.

Når du samler kontoer fra andre banker i hos oss betyr det at vi henter og behandler kontoinformasjonen. Dette skjer hver gang du logger inn i nettbanken. Hvis du ønsker å trekke samtykket ditt, kan du gjøre det når som helst. Da slutter vi å hente informasjon fra den andre banken, og du vil ikke se kontoen i nettbanken og mobilbanken lengre. 

Les mer om betalingsdirektivet PSD2 på Finansnorge.no

Du kan legge til kontoer fra de fleste bankene i Norge. Vi legger fortløpende til banker, og da vil du se de i listen når du velger bank i nettbanken eller mobilbanken.