Mestfornoydebedriftskunder_2021

KLP har de mest fornøyde bedriftskundene

KLP har for ellevte året på rad de mest fornøyde bedriftskundene på skadeforsikring, viser årets undersøkelse av forsikringsbransjen gjennomført av analysebyrået EPSI. KLP kommer best ut på oppfølging, og på råd om skadeforebygging.

Med et resultat på 73 (på en skala fra 0 til 100) kommer KLP best ut av alle forsikringsselskapene i årets EPSI-undersøkelse når det gjelder kundetilfredshet. Kundenes tilfredshet faller riktignok ett poeng fra i fjor (74), men KLP har et godt forsprang til neste konkurrent.

Tett på i hele kundereisen

- Det er helt fantastisk at vi for ellevte år på rad er det selskapet som i bedriftsmarkedet kan skilte med de mest fornøyde og lojale kundene. At kundene sier vi er dyktige på å følge opp, og at vi er best i klassen når det gjelder informasjon og råd om skadeforebygging, viser at vi i stor grad klarer å møte kundenes forventninger.

Jeg vet at vi har mange dyktige medarbeidere som leverer på disse forventningene hver dag, og det er selvfølgelig godt å få det bekreftet fra kundene våre, sier administrerende direktør Tore Tenold i KLP Skadeforsikring.

Bedriftene ønsker god oppfølging

Forsikringsselskapene nyter fortsatt høy tillit ute blant sine bedriftskunder, men analysen viser at bedriftene ønsker bedre oppfølging. Årets bransjeresultat ligger på 69,1 (mot 69,7 i fjor).

- Det er en del usikkerhet ute blant bedriftene, og mange opplever blant annet at det er komplisert å sette seg inn i forsikringsvilkårene, sier Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Norge. 

Studien viser at det nok en gang er KLP som kan skilte med de mest tilfredse og lojale kundene. KLP utmerker seg spesielt på det relasjonelle. 

- KLP er dyktige til å holde sine kunder godt informert, de er flinke til å ta kontakt med kundene, og er dessuten best i klassen i forhold til det å komme med tips og råd til skadeforebygging, avslutter Høst.

Les mer her om resultatene fra EPSI-undersøkelsen

Les mer om forsikring for bedrifter i KLP