Forsikringer for bedrifter

Forsikring skal være enkelt. Forskjellige typer bedrifter har forskjellige behov. Vi er derfor opptatt av å skreddersy forsikringsavtaler som passer for akkurat dere – til en best mulig pris.

Be om tilbud
Veiarbeidere med hjelm på byggeplass

Best for tiende år på rad

KLP har for det tiende året på rad de mest fornøyde bedriftskundene på skadeforsikring, viser årets EPSI-undersøkelse. KLP kommer også best ut på skadeoppgjør, og fremstår som et pålitelig forsikringsselskap som er dyktige på å holde kundene godt informert.

Les mer om EPSI-undersøkelsen (pdf)

Kom i gang med Kundeside

Når du er kunde hos oss, kan du logge deg inn på Kundeside. Der kan du enkelt administrere kundeforholdet ditt:

  • Melde skade
  • Få full oversikt over avtaler, dokumenter og skader
  • Se skadestatistikk
  • Finne nøkkeltall og rapporter
  • Administrere ansatte

Logg inn på Kundeside

Hva skal lønnsinnberettes av forsikringer?

Når arbeidsgiver velger å utvide forsikringsdekningene utover det lovpålagte nivået, skal dette ses som en skattemessig fordel for den ansatte og dette skal innberettes som lønnsinntekt. Se beløpet i avtalen som finnes på Kundeside.

Den skattemessige behandlingen av pensjonsordninger er ikke skattepliktig på innbetalingstidspunktet, men først når ytelsen eventuelt kommer til utbetaling.

Medlemsfordeler

Med pensjon i KLP får ansatte tilgang til alle medlemsfordelene som vi tilbyr. 

  • Rabatt på forsikring
  • Lav rente på lån
  • Sparing med lave gebyrer
  • Tilbud på aktiviteter

Se alle våre fordeler

Nyttige tips og artikler om forsikring

EPSI_V2

KLP har de mest fornøyde bedriftskundene

09.11.20

KLP har for det tiende året på rad de mest fornøyde bedriftskundene på skadeforsikring, viser årets EPSI-undersøkelse. KLP kommer også best ut på skadeoppgjør, og fremstår som et solid og pålitelig forsikringsselskap.

Boligområde på vinteren

Vern virksomhetens bygg mot vinterkulden

23.11.20

Her er noen tips som kan gjøre det enklere å unngå rør- og frostskader på store og små bygg i vinter. 

Avfallsbeholdere inntil vegg

Rydd rundt bedriftens bygg før sommeren

24.06.20

Avfallsbeholdere og brennbart materiale inntil vegg er en stor brannrisiko, og en brann som starter her får store økonomiske konsekvenser for virksomheten. Det beste rådet vi kan gi før sommerferien, er å fjerne alt brennbart materiale og alle avfallsbeholdere som er brennbare og kan flyttes på.

Som bygningseier er dere også ansvarlig for å informere leietakere og innleide entreprenører om riktig plassering av avfallsbeholdere og avfall generelt.
 

nora boligmarkedet en stor takk

Avbestilling av reiser grunnet koronaviruset

27.11.20

KLPs reiseforsikring dekker avbestilling til land hvor UD har utstedt reiseråd på avreisetidspunktet. UD fraråder ikke reiser i Norge, og vi dekker derfor ikke avbestilling av innenlandsreiser. Avbestilling av reiser grunnet sykdom eller ulykke dekkes, enten det er reiser i Norge eller utlandet. 

 

Tannhjul i ulike størrelser

Koronaviruset og forsikring for virksomheter

20.04.20

Mange virksomheter og kommuner kontakter oss for å finne ut hva eiendoms- og personalforsikringene dekker i forbindelse med koronapandemien. Dekkes økonomiske tap og ekstrautgifter, og gjelder forsikringene for ansatte som nå er permittert? 

VarangerASVO2

ASVO-bedrift roser kundeoppfølgingen

11.11.19

- Vi har et utrolig godt kundeforhold til KLP. Det er alltid god oppfølging og vi får alltid raskt svar, sier daglig leder Petter Dahl i Varanger ASVO.

Lekebiler oppstilt på rad og rekke

Trafikkforsikrings-avgift til staten

02.01.20

Trafikkforsikringsavgiften har erstattet den tidligere Årsavgiften for kjøretøy. Alle forsikringsselskapene er pålagt å kreve inn denne avgiften. Du betaler sammen med bilforsikringen din.