Bytt bank og forsikringsselskap - en gang for alle

Vi ble startet for å ta vare på folk, og ikke fordi vi skulle bli styrtrike selv. Derfor tar vi mindre for at du skal få mer.

 

Bilde

Du som har jobb med pensjon i KLP får alltid den laveste prisen vi kan gi deg på bank og forsikring. Vi har lavere krav til inntjening, og jobber for å kunne gi deg mest mulig igjen for pengene i form av bedre priser og gode tjenester. Det betyr at du slipper å prute og bruke tid på skaffe deg den beste prisen du kan få hvert år. På den måten skiller vi oss fra andre finansselskap.

KLP er annerledes

Grunnen til at vi driver med bank og forsikring er for å ta bedre vare på deg som har pensjon i KLP. 

Våre eiere er kommuner og helseforetak og den viktigste jobben vår er å ta vare på pensjonssparepengene til deres ansatte. I tillegg skal vi bidra til mer attraktive arbeidsplasser i bedriftene, kommunene og helseforetakene som er knyttet til KLP gjennom å levere gode pensjonsordninger og tilby de ansatte gunstige bank og forsikringsvilkår.

 

Flytt boliglånet til KLP

Du slipper å prute på lånerenten. Vi gir deg automatisk den beste renta du kan få hos oss.

Vi er blant markedets beste på fastrente.

Lav lånerente tilpasset våre medlemmer -  du får den beste boliglånsrenta vår allerede fra 1,5 millioner i lånebeløp.

Er du medlem og under 35 år får du den beste renta på hele lånet.

Vi har boliglånet som passer for deg. 

Bytt forsikringsselskap

KLP kan alltid gi en av de beste prisene i markedet, noe vi har gjort siden 2008. Prisene holder seg på samme nivå, slik at du slipper å bytte forsikringsselskap år etter år. 

Raskeste bonusopptjening på bilforsikring opp til 75 prosent i markedet.

Medlemmer får bilforsikringen Kasko Maks til prisen av vanlig kaskoforsikring. Ved skade får du like stor leiebil som din egen bil.

Sjekk ut våre forsikringer i dag.