Kredittkort

Foto: Offset by Shutterstock

Alle kan søke kredittkort i KLP Banken.

  • Kr 0 i årspris og kr 0 i gebyr på varekjøp.
  • Rentefri betalingsutsettelse inntil 45 dager
  • Kredittramme inntil kr 100 000

KLP Kredittkort - bra og fleksibelt

  • Du kan velge om du vil dele opp betalingen eller betale hele fakturaen. Minimumsbeløpet som må innbetales er kr 300 eller 3 % av utestående beløp per måned. Utover dette kan du betale det beløpet du ønsker, når du vil.
  • Du får inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse.
  • Det er kr 0 i årspris
  • Det er kr 0 i gebyr på varekjøp (gjelder både Norge og utlandet).
  • Effektiv rente 21,56%*

Kredittgrense og avtalevilkår

EnterCard utsteder kortet

EnterCard er den største bankuavhengige kredittkortutsteder i Norge. EnterCard er eid av Swedbank AB og Barclays Bank Plc. Barclays Bank har drevet bankvirksomhet i over 300 år og er ett av de største kredittkortforetakene i Europa. Du kan lese mer om EnterCard her.

 

 

* Eff. rente  21,56 %, kr 15.000,  o / 12 mnd. Totalt innbetalt beløp kr 16.267,26

Problemer med netthandel

Vi har dessverre noen problemer med bruk av BankID/BankID på mobil og netthandel. Det fungerer med passord. For å få på plass denne løsningen må mobilnummeret ditt være registrert hos utsteder av kredittkortet. Du må logge inn i nettbanken og registrere mobilnummeret på kredittkortet. Vi beklager dette og håper at feilen snart blir rettet opp.

For å gjøre betaling med kort på Internett enda tryggere bør du benytte deg av MasterCard® SecureCodeTM eller Verified by Visa. I tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må du identifisere deg med et passord eller BankID når du betaler med kredittkort på Internett.

Passordløsning

For å benytte deg av denne løsningen må kortet ditt registreres for dette. Dette får du mulighet til å gjøre når du handler på et nettsted som er merket med MasterCard SecureCode eller Verified by Visa. Du vil få tilsendt et engangspassord til det mobilnummeret eller e-postadressen som er lagret vi vår kundedatabase. Du vil så bli bedt om å registrere et selvvalgt passord og personlig melding.

Har du ikke registrert ditt mobilnummer eller e-post i vår kundedatabase, kan du gjøre dette ved å ta kontakt med oss på tlf. 05554 valg 3 mellom kl. 8-18.

Ved senere netthandel vil du bli bedt om å oppgi ditt passord og får se din personlige melding. Dette er for å forhindre phishing.

Har du allerede laget et passord, kan du bruke dette.

BankID

Du kan også velge å gjennomføre netthandelen med BankID. Det er like sikkert å bruke BankID som passordløsning. Velger du BankID blir du bedt om å oppgi kode og passord fra din BankID hver gang du handler på nettet

Du kan fortsatt betale med kortet ditt på samme måte som du har gjort tidligere i nettbutikker som ikke tilbyr MasterCard SecureCode eller Verified by Visa.

Sikker netthandel

Sikker netthandel er det samme som MasterCard SecureCode eller Verified by Visa.

Sikker netthandel er et ekstra element som skal forhindre uautorisert bruk av kredittkortet ditt. Straks du har registrert ditt kort, kan ingen benytte kortnummeret til å foreta handel på nettet uten ditt personlige passord.

Du skal registrere deg for sikker netthandel for å sikre at du kan foreta sikker netthandel og sikker autentisering. Det er ikke vanskelig å bruke. Når du handler hos et brukersted som tilbyr løsningene så vil det dukke opp et vindu for sikker netthandel. Følg de enkle prosedyrene for aktivering for deretter å legge inn ditt passord - og du er ferdig.

Brukersteder

Stadig flere nettbutikker tar nå i bruk MasterCard® SecureCodeTM eller Verified by Visa.

Her kan du finne ut mer om hvillke nettsteder som tilbyr løsningen:
Verified by Visa
MasterCard® SecureCodeTM

NB: Norske myndigheter har gitt norske banker forbud mot å formidle betaling til brukersteder utenfor Norge når det gjelder pengespillvirksomhet. Du vil derfor ikke kunne benytte ditt MasterCard til å betale for utenlandske pengespill. 

Logg inn kredittkort

Her kan du logge deg inn direkte til kredittkortet

Priser

 

Årspris kr 0
Varekjøp kr 0
Uttak minibank kr 35 + 1%
Nom. rente 18,5% p.a

Se prisliste

Lurer du
på noe?
Ring oss 05554 05554