Eigersund kommune.
Eigersund kommune.

Pensjonspengene som utvikler Eigersund  

Visste du at kommune- og helse-Norges pensjonspenger er med på å utvikle gode lokalsamfunn? «KLP klarer å være både små og store samtidig», sier ordføreren i Eigersund, hvor KLP Banken har gitt finansiering til alt fra mannskorets klubbhus til den store havneutbyggingen.

Flytte boliglånet ditt til KLP?  

KLPs bank gir også gunstige boliglån til ansatte i kommune og helse-Norge.

Sjekk hvilken rente du kan få

-For en kommune så handler det om å ha forutsigbare samarbeidspartnere. KLP har forutsigbare rammebetingelser. De har lange horisonter, akkurat som en kommune. Det har vært veldig naturlig å samarbeide med KLP, sier ordfører Odd Stangeland i Eigersund.

Eigersunderne er stolte av sitt yrende kultur- og idrettsliv med mange forskjellige klubber og foreninger og en sterk dugnadsånd. Og med god grunn. Det er ikke mange andre kommuner med 15 000 innbyggere som har to fotballhaller, i tillegg til flerbrukshaller, hundeklubber og klubbhus i kommunen. Mange av anleggene har fått finansiering av KLPs bank.
Eigersund Havn er en viktig del av næringsstrukturen til Eigersund kommune. Fra havnen er det kort vei til Europa og naturresursene i Nordsjøen. Med tilrettelegging for store næringsarealer ved havnen blir det mer og mer attraktivt for store selskaper å etablere seg her. Derfor er Eigersund næring og havn en veldig viktig brikke både for fremtiden til kommunen, og på flere av utbyggingsprosjektene har Eigersund kommune fått lån fra KLP.

Se film om utvikling i Eigersund

Eigersund havn

Dugnadsånd, frivillighet og kommunen på lag

Interessante artikler

bygning fjell snø vann

Pensjonspengene er med på å bygge Norge

16.04.21

En stadig større andel av pensjonspengene dine investeres i Norge og bidrar til å utvikle lokalsamfunn og norsk næringsliv.

 

eigersund_2

- Rett og slett en viktig del av det å bygge Eigersund kommune

19.05.20

KLP Banken har gitt finansiering til en rekke forskjellige idrett- og kulturtilbud i Eigersund. I denne videoen forklarer ordfører Odd Stangeland hvordan det har påvirket kystkommunen.

Nordlys over lofoten, Norge.

KLP Trykktanker: satsning på næringsliv i Nord-Norge

17.03.21

KLP Trykktanken er en intensiv utviklingsprosess for å kvalifisere og utvikle forretningsideer og investeringsmuligheter i tidlig fase. Nå ser vi etter kandidater i Nord-Norge.