Slik utøver vi vårt samfunnsansvar

Kommunene og helseforetakene utgjør ryggraden i det norske velferdssamfunnet, og dere jobber for å holde samfunnet vårt i gang. Vi er stolte av å ha dere som eiere. Vi jobber for dere.  

Ved å la oss forvalte over 700 milliarder kroner av pensjonspengene deres, har dere gjort oss til Norges største pensjonsselskap. Med en forvaltning som gir god avkastning av disse pengene, skal vi sikre pensjonen til de ansatte i kommune- og helse-Norge. Vi skal ikke bare strebe etter best mulig avkastning på disse pensjonspengene, for fordi dere eier oss, går også alt overskuddet vi skaper tilbake til dere. Det er heller ikke likegyldig hvordan vi skaper avkastning og overskudd. Vi skal gjøre det på en måte som bidrar til en bedre fremtid, for dere, for Norge og for hele verden.  

Related articles

KLP_ansatte_møterom

KLP blant de som leder an i den grønne omstillingen

25.10.21

Bare fire av Norges 100 største selskaper kan dokumentere utslippskutt i tråd med Paris-avtalen, viser en fersk rapport fra PWC.  KLP er blant disse selskapene.

Isfjell som smelter i havet.

KLP best på temaet åpenhet og ansvar

04.06.19

Etisk bankguide ble lansert i dag, og KLP havnet på en tredjeplass. Cultura Bank og Storebrand er foran på lista.

Brasil dialogmøte KLP

Samfunnsansvaret tar ikke ferie

05.08.20

De siste ukene har Jeanett Bergan i KLP kapitalforvaltning hatt flere møter med brasilianske myndigheter, først med vise-presidenten og regjeringsmedlemmer, så med den brasilianske kongressen.