Lær om klimaendringene på under 5 minutter

Skulle du ønske du forstod mer av klimautfordringene alle snakker om? Da har du kommet til rett sted! Se filmen vi har laget sammen med klimaundrende eventyrer Samuel Massie, Bjerknessenteret for klimaforskning og Klimastiftelsen.

Samuel Massie
Samuel Massie

Undervisningsopplegg for videregående skoler

I samarbeid med NORCE, Bjerknessenteret for klimaforsking ved Universitetet i Bergen og Norsk Klimastiftelse har vi utviklet et undervisningsopplegg om klimautfordringene med bruk av fremtidstenkning som verktøy.

Les mer om Fremtidsreisen

Er det jeg sier jeg er glad i, noe som egentlig er viktig for meg, eller er det noe jeg er glad i fordi jeg har blitt vant til det?

Psykolog Erik Næss

Se psykolog Erik Næss, klimaundrende eventyrer Samuel Massie og KLPs klimaekspert Lars Erik Mangset snakke sammen om hvorfor endring er så vanskelig og hva vi kan gjøre med det.

Hvorfor gjør vi så lite når vi vet så mye?

Vil du lære mer om klimautfordringene?

Hvorfor må vi kutte CO2-utslippene? 

Hva er forskjellen på 1,5 og 2 graders oppvarming?

Hva er Parisavtalen, og hva går den ut på?

Disse filmene er laget i samarbeid med Norsk klimastiftelse, og er basert på deres utgivelse 2°C. 2°C er et prosjekt og et magasin som samler oppdatert kunnskap om klimaendringer og energiomstilling. Vil du lære mer? Da kan du sjekke ut www.tograder.no.