MicrosoftTeams-image (5)

KLP på pallen i forsikringsundersøkelse

Skrevet av: | 07.11.22

KLP debuterer på tredjeplass over de mest fornøyde kundene på skadeforsikring. Det viser årets undersøkelse av forsikringsbransjen gjennomført av analysebyrået EPSI.

Undersøkelsen måler kundetilfredsheten blant forsikringskunder i personmarkedet. Her kommer KLP tredje best ut av alle. KLP fikk et resultat på hele 76,6 poeng, noe som er klart bedre enn bransjesnittet på 72,7.

Studien er den nittende i rekken og baserer seg på dybdeintervjuer med over fire tusen personer og bedrifter rundt om i Norge.

– Undersøkelsen viser at det er Jbf, WaterCircles og KLP som denne gangen bekler topplasseringene. Det er Jbf som med sin solide skår på 82 presterer aller best, og viser med det at de treffer meget godt på kundenes forventninger, sier Sindre Brochmann, Forretningsutvikler i EPSI Norge.

Godt fornøyd med debuten
Direktør for Personmarked i KLP Skadeforsikring, Robin Østby er glad for å debutere i EPSI-undersøkelsen med så gode resultater

– At kundene våre er fornøyd med oss på så mange områder bekrefter den høye kvaliteten på arbeidet til de ansatte i KLP.  Vi er også ekstra glad for at kundene gir KLP så god score på 'Verdi for pengene' – særlig siden vi vet at dette er veldig viktig for våre kunder, sier han.

Østby er klar på at disse resultatene ikke kommer av seg selv, men som følge av god innsats fra alle i selskapet.

– Nå ser vi frem til å gå grundig igjennom resultatene med mål om å score enda høyere neste år, sier han.