Finnmarkssykehuset

Finnmarksykehuset gikk helt til topps

Ansatte ved Finnmarksykehuset gikk helt til topps i og ble den tredje og siste vinnere av KLPs arbeidsgledepris 2018.

KLPs arbeidsgledepris

I år har 3 flotte bedrifter vunnet KLPs arbeidsgledepris.
Mer om vinnerne og prisen finner du her.

Ansatte ved rehabiliteringsavdelingen på Finnmarksykehuset slapp jubelen løs da juryleder Vibeke Os Bratlie og P4s stuntreporter Sigurds Sollien kom til Kirkenes med det glade budskap om at de hadde vunnet pris for sitt gode arbeidsmiljø.

Med det er årets tre vinnere av Arbeidsgledeprisen kåret, og juryleder Vibeke Os Bratlie er svært fornøyd med at årets siste vinner ble å finne blant helseforetakene.

- Vi har fått inn så mange flotte bidrag, både fra kommuner, helseforetak og bedrifter. Det at siste vinner er å finne innen helse er svært gledelig, sier juryleder Bratlie. At budskapet om seieren ble tatt godt imot hos finnmarkingene var det ingen tvil om.

- Det var utrolig hyggelig å oppleve velkomsten og reaksjonene da vi overrakte budskapet om at de ansatte på Finnmarksykehuset har vunnet. At det er mye arbeidsglede og samhold her, er det liten tvil om. Med Finnmarkssykehuset har vi nå kåret tre fantastiske vinnere av årets Arbeidsgledepris.

Damen bak bidraget fra Kirkenes, Tove Venke Hansen, var både stolt og glad over å ha vunnet.
- Dette er en fantastisk fin gjeng, sa Tove, som har vært ansatt på Finnmarksykehuset i 29 år.
- Det går ikke en dag uten at æ ikke får flirt enten av mæ sjøl eller morsomheter noen av kollegaene mine kommer med. Enkelte av dem er helt utrolig kreativ, forsikrer Tove og forteller om kolleger som steller i stand til feiring av bursdager, julebord eller «en hemmelig venn» i førjulstiden.
Det er ikke så ofte de får samlet alle ansatte til felles arrangementer.
- Vi har mange forskjellige yrkesgrupper innenfor samme avdeling, og vi er ikke fysisk på samme plass.  Dette gjør at vi alt for sjeldent kan møtes til et felles arrangement. Det hadde vært utrolig morsomt å kunne overraske dem alle med en konsert, det har alle som en fortjent så utrolig mye, sa Tove blant annet i sitt bidrag, og juryen sa seg enig.

Nå blir det vinnerkonsert med Daniel Kvammen i Kirkenes 5. juni. Men først ut blir det konsert i Bergerbakken barnehage på Jevnaker 3. mai og hos Øvre Romerike Industriservice 8. mai.