"En stor takk" til våre hverdagshelter

Mange av medlemmene våre har yrker som innebærer å ta vare på andre. Vi lar oss inspirere av de som gjør alt for at menneskene rundt dem skal ha det bra, og deler derfor ut prisen ”En stor takk” som en ekstra påskjønnelse til noen av disse hverdagsheltene. Nå har vi laget bok av noen av historiene deres.

cof

Bestill “En stor takk” til arbeidsplassen din

Her kan du bestille vår feiende flotte jubileumsbok “En stor takk”. Boka er en stor takk til alle som har med seg hjertet på jobben i kommune- og helse-Norge, og er ment å være et koselig og inspirerende innslag på pauserom, venterom og i resepsjoner på arbeidsplasser rundt i landet.

I boka finner du historier om ansatte som strekker seg litt lenger. Ansatte med yrkesstolthet og arbeidsglede. Arbeidsplasser der mennesker er lagspillere og verdsetter hverandre. Du kan også lese om hva arbeidslivsforskere har å fortelle om den store verdien dette har for samfunnet, arbeidsmiljøet og enkeltmenneskene rundt oss.

Dette er ikke en bok du trenger lese fra perm til perm, som følger en gitt mal og har en sammenhengende historie. Det er en bok med store og små glimt fra arbeidslivet, krydret med dikt og lekre bilder fra hele Norge.

Bestill boka nå og få den tilsendt til arbeidsplassen din helt gratis ved å fylle ut dette skjema:

"En stor takk" er til for å leses sammen med kolleger og brukere der du jobber. La den ligge lett tilgjengelig på et pauserom, et venterom eller i resepsjonsområder slik at mange kan ha glede av den! Vi sender ikke boka til privatpersoner i denne omgang.

Leveringstid: cirka 14 dager.

 

Luftig karatespark fra gutt på strand

Fordelene som følger med jobben

Se alle medlemsfordelene dine innen bank, forsikring og fond.

Medlemsfordeler

Vinnere i 2019

– Jeg er helt målløs

De ansatte ved Psykisk helse- og rustjeneste i Våler kommune overrasket kollega Elisabeth Skjæret med overrekkelse av KLPs årlige medlemspris. Prisen går til de som fortjener en ekstra takk for at de skaper en hyggeligere arbeidsplass og for jobben de utfører.

28.06.19

- Alle skulle hatt en Zeljko

Zeljko Draskovic er selv flyktning, og har siden 1994 hjulpet hundrevis av mennesker på flukt fra krig og elendighet. Alle kollegene er enige om at Zeljko fortjener "En stor takk".

28.06.19

Torill Myre, avdelingsleder ved Kirkebygden barnehage i Våler og vinner av En stor takk!
Torill Myre, avdelingsleder ved Kirkebygden barnehage i Våler og vinner av En stor takk!
Den snilleste og mest omtenksomme sjefen man kan ha

Døren til forsamlingslokalet på Kirkebygden barnehage i Våler åpnes brått og inn kommer smilende representanter fra både kommunen, barnehageforeldrene og KLP. Energien i rommet løfter seg, latteren sitter løst og det applauderes. Hovedpersonen Torill Myre vet ikke helt hva som skjer.

28.06.19

Tidligere vinnere

Wenche Hansen, vinner av "En stor takk".
En stor takk til Wenche

Wenche Hansen har jobbet 36 som hjelpepleier på Skjervøy. Kollegene kan fortelle at det ikke er alt de er enige om på huset, men at Wenche fortjente å vinne "En stor takk" – det var alle enig i.

05.06.19