Sosiale medier

Her finner du en oversikt over hvor du finner oss i sosiale medier, samt litt om hva du kan forvente å finne i de forskjellige kanalene.

Facebook

På Facebook vil du oppdage at vi deler både nyheter, konkurranser, tips og triks, og vi kan svare på en god del spørsmål. Av hensyn til din sikkerhet, kan vi i utgangspunktet bare svare på generelle spørsmål, og vi råder deg til å  aldri dele personlig informasjon, slik som kontoinformasjon, koder, fødselsnummer, og liknende, i sosiale medier. Det sagt, så kan du trygt bruke medlemssjekken vår på KLP.no og ivaretatt.klp.no. Klikk her for å komme til vår Facebook-side.

Har du spørsmål som krever at vi får tilgang til personlig informasjon, anbefaler vi deg å kontakte oss gjennom vårt kontaktskjema.

Twitter - @KLPkvitrer

På Twitter deler vi i hovedsak informasjon som i større grad handler om KLP som konsern, og informasjon om vår kjernevirksomhet slik som bank, pensjon, forsikring, fond og eiendom. Klikk her for å komme til vår Twitter-konto

LinkedIn

På LinkedIn fokuserer vi på informasjon som dreier seg om KLP som arbeidsgiver. Lurer du på hvordan det er å jobbe her, siste nytt om ledige stillinger eller nyheter som viser litt av hvorfor vi er stolte av å jobbe i KLP? Da håper vi du følger oss her. Klikk her for å komme til vår LinkedIn-profil

Instagram - @klpno

Vi har flere morsomme aktiviteter på Instagram. Blant annet kommunestafetten, der målet er å vise frem Kommune-Norge på en flott måte. Ønsker du at din kommune skal være med i staffen, send oss en direkte melding eller epost.
Vår Instagram konto finner du her.

Snapchat - klpno

Kunde og medlemsundersøkelser

Dette gjøres via vår samarbeidspartner Netigate. Avsender er da KLP og undersøkelsene besvares på domenet Netigate.se.