Espen Kverneland, forsikringskunde hos KLP

- Selvsagt ønsker jeg gode betingelser

Espen Kverneland er opptatt av god, rask service og stabile priser, og han har derfor samlet alle forsikringene sine i KLP. For ham er det viktigere ha alt på et sted enn å spare noen hundrelapper her og der.

Bilforsikring uten å prute

Vi tilbyr fast lav pris over tid - du slipper å prute!
Du får maks 10 % bonustap ved skade, og har du jobb med pensjon hos oss, får du 50 % startbonus på din første bilforsikring.

Sjekk pris og bestill forsikring

Beregn pris på andre forsikringer

Se alle våre forsikringer

Espen Kverneland har en jobb med pensjon i KLP, og får derfor tilgang på gode priser på både bank og forsikring. Som digital- og utviklingssjef i Time kommune er han vant til å jobbe strukturert, og den strukturen tar han med seg i privatøkonomien også. Han gjennomgår ofte forsikringsavtalene sine – både for å ha kontroll på utgiftene, og være sikker på at han ikke betaler for mye.

- Jeg vet det er mange forskjellige tilbud der ute, og prisene variere ofte både på enkeltprodukter og leverandører. For meg er det viktig med en enkel oversikt og administrasjon av mine produkter og tjenester, og selvsagt ønsker jeg også gode betingelser.

Gode medlemsfordeler

Som medlem i KLP har Kverneland tilgang på en rekke gode medlemsfordeler innen pensjonssparing, forsikring og banktjenester. Da han sjekket ut hva dette kunne bety for han, ble valget om å flytte alt over til KLP, enkelt.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha alt samlet på én plass. KLP har gode priser, og jeg har flere kolleger som sier at de er svært fornøyd med KLP. Etter å ha kikket rundt etter ulike leverandører var veien kort for å ta kontakt med KLP, sier Kverneland.

Satser på service og gode priser

Robin Østby, Direktør Personmarked i KLP Skadeforsikring, sier at de er opptatt av å gi raske og gode tilbakemeldinger når kundene tar kontakt.

- Kundene våre skal få de beste rådene og den beste servicen slik at de selv kan ta gode valg om hva som passer deres behov. Vi er opptatt av at kundene våre skal oppleve at vi er til å stole på og leverer konkurransedyktige produkter og priser, sier Østby.

Alt på et sted

Kvernland har nå alle sine tjenester samlet i KLP, og vil anbefale kolleger som også har pensjon i KLP til å gjøre det samme.

- Jeg er veldig fornøyd. Det er enkelt å administrere oversikten over bank, lån og forsikring på min side. Det er en mye større verdi for meg å ha alt samlet et sted, enn å spare noen kroner ved å ha ulike leverandører, sier Kverneland.