nora boligmarkedet en stor takk

Om koronaviruset og reiser til Kina og Hong Kong

17.02.20

Situasjonen er i stadig endring og uforutsigbar. Vi følger derfor utviklingen nøye og kommer tilbake med oppdateringer. Vi dekker avbestilling av reise og opphold for forhåndsbetalte reiser til Kina og Hong Kong - foreløpig for avreiser frem til og med 29. februar.

Vær oppmerksom på at reiseforsikringen bare dekker det du ikke får refundert fra reisebyrået eller flyselskapet du bruker, så kontakt reisearrangøren før du kontakter oss. Noen flyselskap og reisebyråer har åpnet for ombooking og refusjon allerede. 

Kontakt oss på 55 54 85 00, hvis du trenger hjelp eller lurer på noe.

Hvis du befinner deg i Kina eller Hong Kong og ønsker å returnere tidligere enn planlagt, kontakt oss. 

Hvis du vurderer å reise til Kina eller Hong Kong, anbefaler vi at du gjør deg kjent med Utenriksdepartementets reiseinformasjon.

Interessante artikler

Yvonne Lid-Hjelle

– Har ikke angret ett sekund på at jeg byttet bank

Yvonne Lid-Hjelle (35) har vært kunde i KLP Banken i over ett år. Det er hun meget godt fornøyd med, og angrer på at hun ikke har byttet bank tidligere.

13.08.19

Martin Kalland Johansen jobber som renovasjonsarbeider i Fredrikstad kommune.

– Nå blir jeg hos dere for alltid!

Da uhellet først skjedde, var Martin Kalland Johansen (31) imponert over hvor smertefritt prosessen med skadeoppgjøret gikk.

17.06.19

Roar og Reidun

Ekstra penger til båt og bobil

Da Reidun Brustad (62) og Roar Farteig (63) flyttet til Bogen i Ofoten begynte de å sjekke ulike forsikringsselskaper. Valget var enkelt da de så hvor mye de kunne spare ved å flytte forsikringene til KLP.

17.06.19