Martin Kalland Johansen jobber som renovasjonsarbeider i Fredrikstad kommune.

– Nå blir jeg hos dere for alltid!

Da uhellet først skjedde, var Martin Kalland Johansen (31) imponert over hvor smertefritt prosessen med skadeoppgjøret gikk.

Meld skade

Om du skulle være uheldig hjelper vi deg!

Meld skade her

– Fra jeg meldte inn skaden til pengene var på konto, tok det kun én uke. Så jeg er veldig fornøyd, smiler en glad Martin Kalland Johansen.

Men om man skrur tiden noen måneder tilbake, var nok humøret litt annerledes. En trist og grå vinterdag i november opplevde han nemlig å komme hjem til at det dryppet fra taket på badet.

– Jeg var så uheldig å ha en vannskade i huset. Det var et rør som hadde sprukket, og så hadde det stått slik i to måneder før jeg oppdaget det, forteller Johansen.

– Siden jeg har jobb med pensjon hos dere, er jo forsikringene deres veldig billige.

Martin Kalland Johansen

Følte seg godt ivaretatt

31-åringen fra Fredrikstad ringte KLP da vannet piplet ut av takplatene.

– Jeg tok kontakt med KLP, som tok saken på strak arm. Jeg ble behandlet med respekt og likeverd, og følte meg veldig godt ivaretatt da jeg virkelig trengte dere, forteller Johansen og legger til:

– Når uhellet først har skjedd, er det viktig at ting funker! Og det gjorde det virkelig hos dere. Dere ga meg en trygghetsfølelse og nå vet jeg at dere er et selskap man kan stole på.

Johansen var så fornøyd med prosessen at han ikke lenger er på jakt etter bedre forsikringsavtaler.

– Nå bli jeg hos dere for alltid! Siden jeg har jobb med pensjon hos dere, er jo forsikringene deres veldig billige, sier han. 

Anbefaler KLP hver dag

Martin Kalland Johansen jobber som renovasjonsarbeider i Fredrikstad kommune. Det var kollegene som tipset han om KLP.

– Jeg ble anbefalt å sjekke prisene hos dere. Jeg visste ikke at jeg kunne spare så mye penger på å være kunde hos dere, forteller han.

Nå har han reiseforsikring, husforsikring og bilforsikring i KLP.

– Jeg anbefaler dere til folk jeg kjenner hver dag. Da spesielt pappa, som jeg jobber sammen med, og andre kolleger, smiler 31- åringen.