Elbil ladekabel

KLP lanserer grønn bilforsikring

Skrevet av: Peder Ullevold | 20.01.20

KLP lanserer en egen bilforsikring som er skreddersydd for deg som kjører elbil.

Med grønn bilforsikring er kundene bedre dekket mot skader på batteri, elmotor/generator, ladekabel, hvis elbilen går tom for strøm, eller ved behov for leiebil. Du får trygghet for at du er dekket mot skader som gjelder spesielt for elbil – i tillegg til skader som gjelder for alle biler.

- Tilbakemeldinger fra kunder, er at de ønsker å være trygge på at bilforsikringen dekker skader som gjelder spesielt for elbil – som skader på batteripakke, ladekabel og hjelp når bilen er tom for strøm, sier seniorkonsulent Kirstin Bang i KLP Skadeforsikring og legger til at hvis du har elbil trenger du ikke dekning for feilfylling av drivstoff.

Mer informasjon om elbilforsikring og hvordan du kjøper forsikringen

Her er noen av fordelene med elbilforsikringen:

Leiebil:
Dersom det ikke er tilgjengelig elbil etter skade, vil du få refundert utgifter til drivstoff og bompenger.

Veihjelp ved flatt batteri:
Du får hjelp når du har problemer med elbilen langs veien, - når den går tom for strøm eller andre uhell, den står parkert eller er hjemme.  Du få transport av elbil til verksted, ladestasjon eller reparasjon på stedet.
I tillegg få du og din familie transport til hjemsted eller dit du skal reise, samt leiebil ved behov.

Skade på batteri:
Du får dekket skader på batteri som skyldes brann, eksplosjon eller kortslutning i batteriet, - og ved sammenstøt, utforkjøring og andre ytre skader (avhengig av hvilken dekning som er valgt)

Skader på og tyveri av ladekabel
En ladekabel kan være dyr, og koste opp mot 20.000 kroner.  Ladekabelen omfattes av bilforsikringen og er dekket for tyveri, brann, eksplosjon/kortslutning og andre ytre skader (avhengig av hvilken dekning som er valgt)

Utvidet dekning Maks:
Med toppdekning Maks, vår beste dekning - får du i tillegg dekket andre uforutsette skader på batteri, drivverk (elmotor/generator), og tilhørende elektronikk, inntil elbilen er 12 år.
Se andre fordeler med utvidet dekning Maks, og øvrige dekninger for bil på våre nettsider

Interessante artikler

Yvonne Lid-Hjelle

– Har ikke angret ett sekund på at jeg byttet bank

Yvonne Lid-Hjelle (35) har vært kunde i KLP Banken i over ett år. Det er hun meget godt fornøyd med, og angrer på at hun ikke har byttet bank tidligere.

13.08.19

Martin Kalland Johansen jobber som renovasjonsarbeider i Fredrikstad kommune.

– Nå blir jeg hos dere for alltid!

Da uhellet først skjedde, var Martin Kalland Johansen (31) imponert over hvor smertefritt prosessen med skadeoppgjøret gikk.

17.06.19

Roar og Reidun

Ekstra penger til båt og bobil

Da Reidun Brustad (62) og Roar Farteig (63) flyttet til Bogen i Ofoten begynte de å sjekke ulike forsikringsselskaper. Valget var enkelt da de så hvor mye de kunne spare ved å flytte forsikringene til KLP.

17.06.19