Roar og Reidun

Ekstra penger til båt og bobil

Da Reidun Brustad (62) og Roar Farteig (63) flyttet til Bogen i Ofoten begynte de å sjekke ulike forsikringsselskaper. Valget var enkelt da de så hvor mye de kunne spare ved å flytte forsikringene til KLP.

Hele 7700 kroner i året sparer samboerparet som 1. november flyttet nordover fra Oslo.

-Vi ble veldig positivt overrasket da vi oppdaget hvor mye vi faktisk sparer bare på å flytte forsikringene våre, smiler Reidun Brustad og Roar Farteig.

Brustad og Farteig, som begge er pensjonister, er ikke i tvil om hva de ekstra pengene skal brukes på.

-Vi skal kjøpe oss ny båt og bobil, og da kommer de 7700 ekstra kronene godt med. Vi lever livets glade dager vi nå, ler de.

Føler seg tatt vare på hos KLP

Da de kjøpte nytt hus i Bogen, var samboerparet først og fremst opptatt av husforsikringen.

-Det gamle forsikringsselskapet vårt, som vi har vært kunde hos i cirka ti år, måtte innrømme at de ikke greide å matche KLP på pris på hus her nordpå, forteller Farteig.

Reidun og Roar har vært flinke og gått gjennom forsikringene sine en gang i året. Reidun har pensjon i KLP og har vært medlem flere år. Det var dermed hun som oppdaget hvor billig forsikring de kunne få her.

-Så nå har vi flere forsikringer hos dere – to bilforsikringer, husforsikring og hundeforsikring, forteller Brustad.

De er meget fornøyd med hjelpen de har fått hos KLP og føler seg godt ivaretatt.

-Vi har fått god og personlig oppfølging. Dere er flinke på hurtige tilbakemeldinger og fremstår som veldig ryddige. Når man kontakter et forsikringsselskap vil man få ting gjort og svar på det man lurer på – der er dere i KLP meget flinke, skryter samboerparet.