Leif Magne Andersen, administrerende direktør i KLP Banken.

KLP Banken setter ned rentene

KLP Banken setter ned rentene på boliglån med inntil 0,35 prosentpoeng og tilbyr kundene gebyrfri avdragsfrihet.

– Vi ønsker å strekke oss langt for at våre medlemmer skal komme seg gjennom koronakrisen. Vi håper derfor at lavere boliglånsrente kan bidra til å lette den økonomiske usikkerheten for våre medlemskunder i disse dager, sier Leif Magne Andersen, som er administrerende direktør i KLP Banken.

Beste utlånsrente blir Grønt Boliglån Unge medlemmer på 2,30 prosent. Innskuddsrentene reduseres med inntil 0,30 prosentpoeng, hvor beste rente vil være 1,60 prosent.

- KLP Banken senker rentene som følge av Norges Banks nedsettelse av styringsrenten. Korona-epidemien har medført et turbulent rentemarked, og bankens kostnader for å låne penger har ikke falt tilsvarende reduksjonen i styringsrenten, sier banksjefen.

De nye rentene gjelder fra 19. mars 2020 for nye kunder. For eksisterende kunder gjelder nye boliglånsrenter fra 29. april og nye innskuddsrenter fra 25. mai.

Hjelper kunder med presset privatøkonomi

KLP Banken ønsker å hjelpe medlemmer som nå opplever større utrygghet i privatøkonomien.

- For boliglånskunder som har fått redusert sin inntekt betydelig, for eksempel gjennom permittering, tilbyr KLP Banken mulighet for å søke om inntil seks måneders avdragsutsettelse. Dette er en forlengelse av tidligere tre måneder, og er nå kostnadsfritt, sier Andersen.

Kunder kan også søke om å forlenge nedbetalingstiden for lånet. For de av våre medlemmer som ønsker forutsigbarhet i låneutgiftene, tilbyr KLP Banken også konkurransedyktig fastrentelån.

For mer informasjon, kontakt:

Direktør personmarked KLP Banken Jorunn Ygre Storjohann: tlf. 934 03 185

Interessante artikler

Skyggen av en familie på fire kastes inn i en garasje

Slik hjelper KLP Banken deg gjennom koronakrisen

Koronasituasjonen har ført til store endringer for mange på kort tid. Vi vet at flere er bekymret, og at mange er redd for egen privatøkonomi. Vi skal hjelpe dere så godt vi kan. 

02.04.20