Leif Magne Andersen

KLP Banken kutter rentene ytterligere

KLP Banken setter ned rentene ytterligere med inntil 0,40 prosentpoeng. Banken opplever stor pågang av nye lånesøknader og er glad for å kunne tilby våre medlemmer enda gunstigere rentebetingelser.

- Vi er opptatt av å hjelpe våre medlemmer på best mulig måte i en krevende tid. Etter at Norges Bank satte ned styringsrenten til 0 prosent, har vi besluttet at vi setter ned rentene ytterligere for at dette skal komme våre medlemmer til gode. Dette gjør vi for å bidra til å lette den økonomiske usikkerheten for våre medlemskunder, sier Leif Magne Andersen, som er administrerende direktør i KLP Banken.

Beste utlånsrente blir Grønt Boliglån Unge medlemmer på 1,40 prosent, mens beste innskuddsrente vil være 0,70 prosent.

De nye rentene gjelder fra 12. mai 2020 for nye kunder. For eksisterende kunder gjelder nye boliglånsrenter fra 27. mai og nye innskuddsrenter fra 13. juli.

Konkurransedyktig betingelser over tid

KLP Banken ønsker å minne om at det er den faktiske renten du som kunde betaler for boliglånet ditt som betyr noe.

- KLP Banken er opptatt av å tilby sine medlemmer konkurransedyktige betingelser over tid, og det er hyggelig å se på den høye pågangen av nye lånesøknader inn til banken, også i disse tider. Samtidig er vi svært opptatt av å være tilgjengelig for våre eksisterende kunder, og vi har hjulpet mange som har fått en strammere privatøkonomi med både avdragsutsettelse, billigere mellomfinansiering og generell veiledning, sier Leif Magne Andersen.

For mer informasjon, kontakt: 

Direktør personmarked KLP Banken Jorunn Ygre Storjohann: tlf. 934 03 185

Generelle spørsmål om boliglån og rente? Ta kontakt med KLPs kundesenter på tlf. 55 54 85 00.

Se oppdaterte priser i prislisten