Yvonne Lid-Hjelle

– Har ikke angret ett sekund på at jeg byttet bank

Yvonne Lid-Hjelle (35) har vært kunde i KLP Banken i over ett år. Det er hun meget godt fornøyd med, og angrer på at hun ikke har byttet bank tidligere.

Yvonne Lid-Hjelle jobber ved voksenpsykiatrisk avdeling på Ålesund sykehus. Hun har jobb med pensjon i KLP og som medlem har hun krav på våre beste betingelser innen pensjonssparing, forsikring og banktjenester.

– Som medlem i KLP får man fantastisk gode avtaler og betingelser, smiler 35-åringen.

Tidligere i år flyttet Yvonne Lid-Hjelle og mannen hele boliglånet til KLP. Noe hun, ifølge Lid-Hjelle selv, skulle gjort mye tidligere.

– Jeg har ikke angret ett sekund på at jeg byttet bank. Det eneste jeg angrer på er at vi ikke byttet tidligere, forteller hun. 

– Jeg føler en trygghet og at dere er en bank for oss kundene. Dere er veldig fleksible og slagordet deres; Vi tar mindre så du får mer, stemmer virkelig.

Yvonne Lid-Hjelle

Imponert over kundeservicen

Mye av grunnen til det er servicen hun ble møtt med da hun skulle flytte boliglånet.

– For en fantastisk kundeservice dere har. Ingen spørsmål er for dumme og jeg får svar med en gang, forteller Lid-Hjelle.

Mer om boliglån fra KLP Banken

Hun er sikker på at hun sparer en del på å være kunde i KLP Banken, men for henne var det å ha en bank hun kunne stole på det viktigste.

– Jeg føler en trygghet og at dere er en bank for oss kundene. Dere er veldig fleksible og slagordet deres; Vi tar mindre så du får mer, stemmer virkelig, smiler hun.

Godt inntrykk

Samtidig som boliglånet i sin helhet ble flyttet, opprettet Yvonne Lid-Hjelle også en sparekonto og brukskonto i KLP Banken.

– Det er så kjekt å ha alle banktjenestene mine samlet på ett sted, og nå planlegger vi å flytte alle forsikringene våre til dere, forteller hun.

Inntrykket hennes av KLP er bare positivt.

– Jeg er kjempefornøyd! Dere har alt jeg trenger og jeg vil uten tvil anbefale dere til andre, avslutter Lid-Hjelle.

Se våre forsikringer