KLP_Familietrio_ima187223

4 gode grunner til å velge KLP Banken

Vi har åpne priser, gode betingelser, trygge løsninger og er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar.

Bli bankkunde

Slik kommer du i gang

Ønsker du å bli bankkunde i KLP, og lurer på hvordan du går frem? 

Bytt bank på 1-2-3

1. Åpne priser - ingen pruting 

Hos oss får du alltid den beste renten vi kan tilby deg, uten å prute. Hvis vi endrer renten på boliglån eller innskudd, gjelder det for alle, ikke bare noen. Vi tar mindre, slik at du får mer. 

Sjekk hvilken rente du kan få

2. Gode betingelser

Alle kan bli kunde i KLP Banken. Har du jobb med pensjon i KLP eller mottar pensjon fra KLP får du våre beste betingelser.  Medlemsbetingelsene gjelder også for de som har boliglån sammen med et medlem. Når du registrerer deg, får du en av landets beste brukskontoer, i følge finansportalens test av dagligbanker. Bankkort er uten årsgebyr første året for alle, og i nettbanken kan du åpne flere kontoer. 

Se våre priser og betingelser i prislisten

3. Trygge og enkle løsninger

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, slik at løsningene våre skal være så bra som mulig. I nettbanken og mobilbanken får du full oversikt over økonomien din, og du fikser det du selv trenger, når det måtte passe deg. 

Alle innskudd inntil 2 millioner kroner er garantert gjennom Bankenes sikringsfond. Det betyr at sparepengene dine er trygge på konto hos oss. 

Vi tilbyr også kredittkort med flere gratis forsikringer inkludert til medlemmene våre. Blant annet forsikring mot ID-tyveri hvis du også får lønnen din på konto hos oss. 

4. Opptatt av samfunnsansvar og bærekraft

Ansvarlighet og bærekraft er viktig i alt vi gjør. 

Har du jobb med pensjon i KLP og har energivennlig bolig, eller om du velger å gjøre tiltak som gjør boligen mer energivennlig, gir vi deg renterabatt på boliglån med flytende rente. Sjekk om du kan få grønt boliglån.