KLP_voksenDatter_mor_byliv

Derfor bør du velge KLP Banken

I KLP Banken får du som har jobb med pensjon i KLP et rimelig og trygt banktilbud.

Du får de beste betingelsene på lån, sparing og dagligbanktjenester. KLP Banken har åpen prisliste. Det betyr at du kan være trygg på at du alltid får de beste betingelsene - helt uten at du trenger å forhandle på pris.

Bli bankkunde Se prisliste

Enkle og brukervennlige løsninger

KLP Banken er en selvbetjent digital bank, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne frem slik at du kan fikse det du trenger i det daglige, og har full oversikt over økonomien din i nett- og mobilbanken. 

Smarte banktjenester 

God og trygg bank med bra vilkår og god kundeservice.

- Omtale fra kunde på bytt.no - juli 2023

Trygg sparing 

I KLP Banken kan du spare på mange måter, og til ulike formål. Vi har alt fra vanlig sparekonto uten uttaksbegrensning med rente fra første krone, til Plasseringskonto 31 dager som gir deg den beste sparerenten vår. Sparepengene dine er trygge på konto hos oss. Alle innskudd inntil 2 millioner er garantert gjennom Bankenes sikringsfond.

Finn sparekontoen som passer deg

En av de beste bankene på kundeservice uten tvil. Søkte om lån, fikk svar med en gang og spørsmålene mine bli besvart på en tilfredsstillende måte.

- Omtale fra kunde på bytt.no - juni 2023

Tilgjengelig og hyggelig kundeservice

Har du spørsmål, får du raskt god hjelp av hyggelige og hjelpsomme kundekonsulenter via telefon, melding i nett- og mobilbanken, eller e-post.  Hos oss skal det være enkelt for deg å få svar på det du lurer på - enten det er på nettsiden, i nett- og mobilbanken eller hvis du tar kontakt med oss. 

Kontakt oss

Tar vare på kundene. Lett å få i tale, løser problemer så rask de kan, alltid hyggelige kundebehandlere.

- Omtale fra kunde på bytt.no - juli 2023

Tar vårt samfunnsansvar på alvor

I 2019 forpliktet KLP Banken seg til å følge FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift, og det gjør oss ekstra skjerpet og bevisste på alt vi gjør. Som kunde hos oss vil du hver måned få tips om hva som lønner seg for miljøet – og lommeboken din.

Les mer om hvordan KLP Banken jobber med FNs prinsipper for bærekraftig bankdrift

Grønt boliglån

Har du energivennlig bolig og jobb med pensjon i KLP? Eller kanskje gjør du tiltak for å få en mer energivennlig bolig? Da kan du få renterabatt på boliglån med flytende rente.

Sjekk om du kan få Grønt boliglån eller les mer boliglån i KLP Banken

Veldig kjapt og enkelt å få lån. Pengene ble utbetalt kort tid etter at lånesøknadene ble sendt inn.

- Omtale fra kunde på bytt.no - juni 2023

Nr. 1 på bytt.no

bytt.no kan du lese flere omtaler fra våre bankkunder.

Les gjerne også

Monica Stransmoe, Spesialkonsulent i KLP Banken beroliger: – Å bytte bank har blitt mye enklere enn folk tror! Foto: Privat
Monica Stransmoe, Spesialkonsulent i KLP Banken beroliger: – Å bytte bank har blitt mye enklere enn folk tror! Foto: Privat

Spar penger på å bytte bank

27.06.23

Lar du være å bytte bank fordi du ikke orker tanken på å flytte lån, få ny lønnskonto, ny PIN-kode og ny nett- og mobilbank? Monica Stransmoe i KLP Banken forteller at det alltid er noen som utsetter å bytte bank selv om det er penger å spare, fordi de tror det er så mye jobb.

– Hvis du ikke har tilpasset økonomien din til en stadig dyrere hverdag, er det på tide å ta grep nå, sier Jorunn Ygre Storjohann, direktør for personmarkedet i KLP Banken. Foto: KLP
– Hvis du ikke har tilpasset økonomien din til en stadig dyrere hverdag, er det på tide å ta grep nå, sier Jorunn Ygre Storjohann, direktør for personmarkedet i KLP Banken. Foto: KLP

Trangere økonomi etter ferien?

09.08.23

Prisøkninger og svak kronekurs har gjort ferien ekstra dyr for mange i år. Kombinert med hyppige rentehevinger, begynner privatøkonomien å bli stram for mange husholdninger. – Hvis du ikke har tilpasset økonomien din til en stadig dyrere hverdag, er det på tide å ta grep nå, sier Jorunn Ygre Storjohann, direktør for personmarkedet i KLP Banken.

Unge mennesker

8 tips til deg som vil inn på boligmarkedet!

20.02.23

Å kjøpe sin første bolig er både en drøm og et stort løft for de aller fleste av oss. Selv om både boligprisene og kravet til egenkapital er høyt, er det absolutt mulig å få til. Det krever imidlertid litt planlegging, jevn sparing og ikke minst prioriteringer i hverdagen.