Mann på skøyter på fjorden

Regningsbetaling via DigiPost

Dersom du har opprettet digital postkasse hos posten, Digipost, kan du sende regningene dine fra den digitale postkassen din rett inn i nettbanken. Fakturaen vil da legge seg inn i forfallsregistrert og blir betalt ved forfall. 

Hvilke regninger kan jeg betale gjennom Digipost?

Det er kun mulig å legge inn betalinger med KID-nummer til forfall fra avsendere som har avtale med Digipost. Se etter knappen "Send til nettbank" – det betyr at du kan sende regningen inn i nettbanken din. Regningen legger seg så rett inn i forfallsregisteret ditt og blir betalt på forfallsdato. Ved å logge inn i nettbanken i etterkant kan du endre, slette eller se kvitteringen. 

Har du ikke Digipost i dag?

Da kan du lese mer om dette og opprette din egen digitale postkasse på Digipost sine nettsider.

Gå til digipost.no

Ofte stilte spørsmål om regningsbetaling via Digipost

Ja, du kan bruke tjenesten fra Digipost-appen. Du kan også bruke tjenesten fra digipost.no, som fungerer godt på både mobil og nettbrett.

Fakturaer som er sendt til forfallsregisteret i nettbanken fra Digipost markeres med "Lagt til betaling". Statusen blir ikke endret i Digipost når betalingen finner sted.

Digipost sender varsler deg om alle nye brev. Hvis du ikke har skrudd av varslingen, vil du få beskjed om at du har en ny faktura.

Nei, det koster ingenting å sende regning fra Digipost og inn i nettbanken.