Par på solsenger

3 tips for en bekymringsfri ferie

Her får du noen tips og anbefalinger så du kan nyte ferien uten bekymringer.

Sjekk at du har reiseforsikringen i orden

Uansett om du skal på norgesferie eller reiser til utlandet, trenger du reiseforsikring.

Husk! Sett deg godt inn i vilkårene, så du vet at forsikringen gjelder for hele reisen din og de aktivitetene du har planlagt. 

Sjekk pris og bestill reiseforsikring

Betal reisen med KLP Kredittkort

Betaler du minimum 50 prosent av reisens transportkostnader med KLP Kredittkort, er reiseforsikring inkludert.

Les mer om KLP Kredittkort

Smart kredittkortbruk på ferie

Både på reise og når du handler på nettet, får du som forbruker en ekstra sikkerhet hvis du betaler med kredittkort. Pengene trekkes ikke direkte fra brukskontoen din. Du kan se over fakturaen i ro og mak før du betaler den, og du får bedre muligheter til å unngå tap ved svindel, konkurser og feil på varer du har bestilt.

Les mer om smart kredittkortbruk

Svindlerne tar ikke ferie

De vet godt at mange blir stresset før ferie og avreise med alt som skal ordnes, og utnytter ofrenes uoppmerksomhet. Du bør derfor være ekstra på vakt før ferien når du er travelt opptatt med å få alt klart, men også når feriemoduset slår inn for fullt.

Se sikkerhetstips mot svindel

Pass opp for ID-tyveri

Å bli utsatt for ID-tyveri er ikke bare ubehagelig og skremmende, det er også krevende å rydde opp i. Stadig flere trenger hjelp til å begrense og rette opp i de økonomiske konsekvensene som er knyttet til et ID-tyveri. ID-tyverisikring og netthjelp ved misbruk er inkludert i forsikringen Innbo Maks hos KLP Skade, eller hvis du har KLP Kredittkort og mottar lønnen på konto i KLP Banken.

Les mer om ID-tyveriforsikring og netthjelp