Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer

Internet Explorer 11 er etter mange år blitt en udatert nettleser, og vi kan ikke lenger garantere at våre nettsider fungerer når man bruker denne. Kunder og medlemmer som fremdeles bruker Internet Explorer 11 anbefales derfor å bytte til for eksempel Google Chrome eller oppgradere til Edge.

Internet Explorer er en gammel nettleser med utdatert teknologi. Det er mer og mer innhold på internett som ikke er tilgjengelig med denne nettleseren, eller som krever spesielle tilpasninger for å kunne vises i IE11. Spesialtilpasninger som dette er svært tidkrevende, og vi ønsker heller å fokusere våre ressurser og forbedringer på løsninger som er sikre og som de fleste av våre kunder og medlemmer bruker.

En annen viktig vurdering er at Internet Explorer er mindre sikker sammenlignet med andre nettlesere. IE11 har flere kjente sikkerhetshull, og sjansen for at hackere og andre uvedkommende skal få tilgang til informasjon på datamaskinen din er større hvis du bruker Internet Explorer 11 enn for eksempel Google Chrome. 

Vi er ikke alene om å kutte støtte for Internet Explorer. Det finnes allerede mange nettbaserte tjenester og systemer hvor Internet Explorer 11 ikke kan brukes, og antallet øker for hver dag.

Hvordan bytter jeg nettleser?

Last ned annen nettleser for eksempel Google Chrome eller Microsoft Edge til datamaskinen din og følg instruksjonene for å installere programmet.
Etter installasjon kan du kopiere bokmerker og andre innstillinger fra Internet Explorer 11 til den nye nettleseren. Her er instruksjoner på hvordan du gjør dette: