Din pensjon og dine fordeler hos KLP

Her finner du nyttig informasjon om pensjonen din og fordelene dine i KLP. Sjekk hvilke forsikringer du har gjennom jobben før du kjøper egne og meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du alltid får våre beste tilbud på bank, forsikring og spareprodukter.

Mor og datter på tur i marka, står på hver sin side av en liten bekk.

Hva er offentlig tjenestepensjon?

  • Jobber du i det offentlige, så får du offentlig tjenestepensjon av arbeidsgiveren din. Den får du i tillegg til pensjon fra Folketrygden (NAV), som alle som bor i Norge får.
  • Offentlig tjenestepensjon er en av landets beste ordninger. I det private betaler gjerne arbeidsgiver mellom 2 og 4 prosent til din pensjonsparing. Med offentlig tjenestepensjon er denne satsen mellom 12 og 16 prosent.
  • Pensjonen beregnes av alt du jobber - jo mer du jobber, jo mer pensjon. 
  • Du får utbetalt pensjon fra du går av og resten av livet.
  • Hvis du blir syk kan du ha rett på en ekstra uførepensjon i KLP og med et tillegg om du har barn under 18 år.
  • Hvis du dør får din ektefelle og evt. barn under 20 år etterlattepensjon.
  • Har du et belastende yrke kan du ha rett på å gå av tidligere.

Disse forsikringene har du

Du og kollegaene dine er godt forsikret i KLP gjennom arbeidsgiveren din. Du er forsikret om du blir skadet på jobb (yrkesskade- og ulykkesforsikring) eller dør (gruppelivs-forsikring). 

Få oversikt

Bli klokere på pensjon

Pensjon kan være vanskelig å forstå og ikke minst ha et aktivt forhold til. Vi vil gjerne hjelpe deg litt på vei, med å forklare hva pensjon er og hvordan du selv kan påvirke din økonomiske fremtid. 

Lynkurs i pensjon

Jente som strekker hendene i været  og jubler

Få oversikt over fordelene dine

Du er heldig som har offentlig tjenestepensjon og sparepengene dine hos oss i KLP. Men visste du at du også har tilgang på mange andre fordeler? Hos oss får du de beste betingelsene på bank, forsikring og spareprodukter. 

Dine fordeler

En feil har oppstått

Vennligst prøv igjen senere

Meld deg på nyhetsbrev

Fødselsnummer består av eksakt 11 siffer.
Vi trenger ditt fødselsnummer for å sjekke om du er registrert i vårt medlemsregister, da nyhetsbrev er forbeholdt våre medlemmer. Dataene sendes kryptert, så det er helt trygt å oppgi fødselsnummer.

Du er registrert som medlem i KLP!

Oppgi din e-postadresse:

Ikke gyldig epost
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du i at selskapene i KLP-konsernet kan sende deg gode råd og tilbud om pensjon, forsikring, bank og fondssparing på e-post / SMS. Du vil alltid ha anledning til å senere kunne reservere deg mot å få nyhetsbrev. Dette gjør du ved å bruke lenken nederst i mailen du får fra oss eller ved å oppdatere ditt samtykke på Min Side på klp.no.

Takk for din påmelding

Vi holder deg oppdatert!

Du er ikke registrert som medlem i KLP